Casa Tarradellas inverteix 25 milions en una nova planta per a pizzes a Osona

L'objectiu és augmentar la capacitat de producció i llançar al mercat noves varietats que fins ara no podia oferir

Imatge d'una de les fàbriques de Casa Tarradellas | Arxiu

Casa Tarradellas invertirà 25 milions d'euros en la construcció d'una nova planta per elaborar pizzes i productes de base de pa a Gurb (Barcelona), un projecte que crearà 50 llocs de treball en la primera fase i que se sumaran als 1.900 treballadors que té la companyia, segons ha informat aquest divendres el grup familiar d'alimentació. El nou centre productiu destina 9.000 metres quadrats a l'elaboració de pizzes fresques, que compleixen el seu 20è aniversari des del seu llançament el 1997 a Espanya, i incorporarà noves línies polivalents i nous sistemes de dosificació de toppings i ingredients per a cada producte que permetran crear noves varietats de pizzes, publica aquest divendres Expansión

Aquesta planta se suma a les quatre factories de Casa Tarradellas, especialitzades en productes amb base de pa, com pizzes, masses, entrepans i pizzes sense gluten. La introducció de la pizza fresca al mercat espanyol va revolucionar el sector, ja que fins al 1997 només existien pizzes congelades, i va suposar que Casa Tarradellas s'erigís com a primer productor de pizzes del país, lloc en el qual s'ha mantingut.

La farinera duplica capacitat

El nou centre arriba després d'ampliar el molí de Casa Tarradellas, que es troba en fase d'ampliació des d'abril del 2016 i que a final d'aquest mes de gener assumirà una capacitat de producció de 70.000 tones anuals de farina, el doble que abans. Casa Tarradellas ha invertit 10 milions d'euros en aquest projecte, construït el 2010 i que té un centre d'investigació per a l'estudi de les farines que millor s'adapten a cada varietat de pizza i treballant amb pagesos i cooperatives de la zona. La companyia, fundada per Josep Tarradellas Arcarons, ha fet aquest 2016 el seu quarantè aniversari i, en 2015, va obtenir una facturació de 859 milions d'euros, sent una de les vint marques amb major penetració a les llars espanyols, segons l'informe 'Brand Footprint' de Kantar Worldpanel.


Comentaris

envia el comentari