El casament de tres dies de Manuel Valls i Susana Gallardo a Menorca

La parella contraurà matrimoni el pròxim dissabte 14 de setembre

La celebració començarà el divendres i acabarà el diumenge amb un dinar
La celebració començarà el divendres i acabarà el diumenge amb un dinar | Cedida

Queda tot just una setmana perquè Manuel Valls i Susana Gallardo es donin el 'sí que vull'. El futur matrimoni es casarà el pròxim dissabte 14 de setembre i ho farà a Menorca, on Gallardo té una finca de 10 hectàrees amb un edifici principal de tres plantes, d'uns 570 metres quadrats construïts i dos edificis propers de 221 metres quadrats i 106 metres quadrats cada un. També compta amb una piscina de 45 metres quadrats amb 36 metres quadrats més de solàrium. No obstant això, el convit se celebrarà al Club Nàutic de Binisafúa, ben a prop del mar, segons recull 'LOC'. 

La decoració del casament però la farà l'empresari de luxe, Toni Seguí, que va ser també l'encarregat de la boda de Gabriela, la filla de Gallardo mentre que l'empresa encarregada d'organitzar la festa és la mateixa que la que van contractar Sergio Ramos i Pilar Rubio, La Puta Suegra.

Una boda de tres dies

Tot i que el casament s'està portant amb la màxima discreció possible, la celebració no tindrà res de discret, ja que el casament tindrà una durada total de tres dies. El cap de setmana començarà amb un sopar el divendres 13 seguit de l'enllaç que serà el dissabte 14 i que culminarà amb un dinar el diumenge. 

Una de les altres incògnites és com serà el vestit de la núvia el qual s'especula que ha estat dissenyat en exclusiva per Hervé Moreau, director creatiu de Pronovias, tal com va fer pel casament de la filla de l'hereva dels Laboratoris Almirall. D'altra banda, segons indica el mitjà citat, un cop casats, el matrimoni viurà plegat a la casa que té Gallardo a la zona alta de Barcelona. 

També et pot interessar...


Comentaris
Joan
Poltrona s l'Ajuntament,boda amb una rica...i "a vivir, que son dos días " !!!!
Lu
Mitg any i separats.

envia el comentari