Casillas riu de la decepció dels independentistes concentrats a Barcelona

El porter ha comparat les imatges amb el moment en què el VAR t'anul·la un gol

Tothom sap que dimarts passat, 10 d'octubre, el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, va declarar la independència de Catalunya i tan sols vuit segons després la va suspendre per intentar trobar una solució dialogada amb el govern d'Espanya. Aquests segons de diferència es van veure reflectits en diferents fotografies que deixaven clar la decepció d'algunes persones per no aconseguir de forma plena la independència.

A les imatges de 'Reuters' apareixen diversos manifestants independentistes a Barcelona, en un primer moment, exaltats i contents esperant la resolució del seu president. Però segons més tard, després de la proclamació i suspensió de la independència, les cares canvien i demostren una clara decepció, tal com explica 'Mundo Deportivo'.

A partir d'aquestes fotografies, els mems no han deixat de córrer per la xarxa i fins i tot el jugador del Porto va voler aprofitar l'ocasió per fer una broma a Twitter sobre la diferència notable d'aquestes dues imatges. L'ex del Reial Madrid va comparar l'alegria primer i després la decepció com si es tractés d'una acció del futbol modern, ja que ho compara al VAR, un dispositiu encarregat de reconèixer si l'esfèric ha passat per complet la línia de gol o si realment no ho ha aconseguit. El porter de futbol ha comentat en un doble missatge de Twitter: «Quan marques gol... i el VAR, te l'anul·la». Un tuit que ha aconseguit un total de 295 comentaris, gairebé 4.000 retuits i més de 7.000 «m'agrada», però que ha cabrejat als favorables a la independència.


Comentaris

envia el comentari