Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jordi González

El català Jordi González diu prou i revela com va ser la seva arribada a Telecinco

Jordi González s'ha sincerat en una entrevista a TVE

Jordi González ha estat durant molts anys un dels presentadors més populars de Telecinco. Tot i això, el presentador ja fa un temps que es troba allunyat de la televisió i sembla que se sent més còmode en aquesta nova etapa. La cadena va confiar en ell en moltes ocasions per oferir-li els programes més populars, entre ells Gran Hermano o Supervivientes.

Ara, Jordi ha reaparegut, però no ho ha fet a Telecinco, sinó a TVE. El periodista era un dels convidats de La Gran Confusión, i no va dubtar a fer un bon repàs a la seva extensa trajectòria a la televisió amb Xavier Sardà. Jordi va sorprendre tothom revelant fins i tot el nom del pitjor programa que havia presentat.

Jordi González reapareix a la televisió i ho explica tot

El desembre del 2021, Jordi González decidia agafar-se un any sabàtic i desconnectar del tot de la televisió. Secret Story va ser l'últim gran projecte on vam poder veure el presentador i, després, va decidir abandonar els focus de la televisió.

Jordi González la va pifiar a 'Secret Story'
Jordi González ha reaparegut en una sorprenent entrevista amb Xavier Sardà a TVE. | Mediaset
 

Fa tota una vida que el català es dedica a la televisió. I és que va començar el seu camí en aquest mitjà molt aviat. Durant molts anys, el presentador ha anat encadenant un projecte amb un altre. Però, sens dubte, la seva arribada a Telecinco va ser la que va disparar la seva popularitat al màxim.

En l'última dècada, ha estat una de les cares imprescindibles de la cadena amb Jorge Javier Vázquez o Sandra Barneda. Però tant d'entreteniment semblava haver saturat l'escriptor, així que va decidir prendre's un temps.

El que més ha sorprès és que el Jordi ha reaparegut a TVE, en lloc de Telecinco. I ho ha fet com a entrevistat. El periodista va parlar sobre els seus inicis a la televisió i d'alguns dels moments més durs que ha viscut també als platós.

El presentador va explicar una divertida anècdota que va provocar les rialles del públic. «Jo vaig començar a TVE fent La palmera, un programa de tres hores de durada i amb poc pressupost, i que s'emetia a La 2. Un dia va fallar un convidat perquè va perdre l'avió. Llavors, per l'orellera, una orellera de fa 35 anys, em van dir 'no ve l'ufòleg que teníem previst entrevistar, quan tinguem algun substitut t'avisem'»

Jordi va continuar amb el programa, fins que va sorprendre tothom amb la seva reacció. «Jo vaig seguir amb el programa i, al cap d'una hora, em van dir 'ja tenim aquí l'uròleg'. Jo vaig pensar que era un ufòleg tota l'estona. Així que me'n vaig anar al set de butaques i li pregunto 'vostè creu que estem sols en aquest univers?'», confessava el periodista entre rialles.

Jordi González parla sobre la seva trajectòria a Telecinco

També va aprofitar l'entrevista per parlar d'unes de les etapes més importants de la seva carrera: Telecinco. El presentador va revelar el motiu i el programa que li va obrir les portes per treballar a la cadena de Fuencarral.

Prime rpla del presentador Jordi González parlant
Jordi González ha parlat sobre com van ser els seus inicis a Telecinco. | GTRES
 

Va ser el 2007 quan Telecinco va apostar per l'escriptor català amb un format al qual no estava gens acostumat aleshores. El programa es deia Díselo a Jordi i va suposar l'inici d'una extensa relació del presentador amb la cadena.

«Va ser un programa de testimonis, i ho passava una mica malament, perquè era un programa que a mi em costava molt fer. Perquè és un gènere molt complicat, fer que la gent plori, era el moment important i a mi em sortia dir 'Si us plau, no ploris'. Ho feia malament i em deien 'Has de deixar-la plorar'», asseverava el periodista.