El català Jorge Javier Vázquez assegura que ja ha vist tot el que Isabel Pantoja pot oferir

La col·laboradora Mila Ximénez també ha volgut entrar en la polèmica
Jorge Javier Vázquez va deixar anar unes dures paraules contra Isabel Pantoja  | Telecinco

 

Els problemes sembla que no tinguin solució, i que fins i tot es multipliquen a la família Pantoja, i és que els conflictes estan a l'ordre del dia. El més comentat aquests dies és que ha aparegut entre Chabelita i la seva mare i germà, Isabel i Kiko, però la més recent en veure's envoltada de polèmica ha estat Anabel Pantoja. El problema és que la coneguda cantant es mostra contrària a què la seva neboda participi en el 'Sálvame'.

 

«No és el seu lloc. Senzillament, perquè ella no ha de defensar res», va dir l'artista, confessant que, cada vegada que la veu a la televisió, pateix. «M'agradaria que la meva Anabel visqués una altra cosa. No m'agrada que estigui a 'Sálvame'», va continuar Isabel, deixant el plató del programa visiblement indignat. Ara, ha estat el torn del presentador, Jorge Javier, de contestar-li en el seu blog personal a la revista 'Lecturas'. 

 

Isabel Pantoja ja no genera interès

«Ella continua impertèrrita, fidel a les seves conviccions, addicta al victimisme, convençuda que el món no té una altra cosa a fer que llevar-se al matí per posar-la verda», ha criticat Jorge Javier, molt indignat. El presentador català ha continuat, assenyalant que Isabel Pantoja com a personatge públic ja no té interès.

 

En aquest sentit, ha recordat un petit vídeo de la cantant, que gairebé no va cridar l'atenció dels col·laboradors del programa. «Es van quedar muts. No sabien què dir. El personatge ja no provocava interès», va insistir el presentador. 

Ancorada en el seu passat gloriós

Jorge Javier també ha volgut criticar que Isabel continua vivint en el seu passat gloriós. «S'ha quedat ancorada a l'època en què et llançava una mirada de les seves i t'ho feies a sobre per por», va dir, per reiterar, una vegada més, que ara no li produeix «en menor interès». Ara bé, no tot han estat crítiques, ja que el català també ha recordat que li va «tenir afecte», però que tot el que ofereix ara «ja ho ha vist».

 

 Isabel Pantoja i Mila Ximénez en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

A Mila Ximénez li produeixen avorriment

D'altra banda, qui també ha volgut entrar en aquesta polèmica ha estat Mila Ximènez, una de les col·laboradores més conegudes de 'Sálvame', que ha carregat contra Isabel i Chabelita. «Mare i filla em produeixen un gran avorriment, però reconec que em posen quan assenyalen i amenacen», ha escrit Ximénez. La col·laboradora ha coincidit amb Jorge Javier, lamentant que ells «tan sols obren portes a cop de talonari», però que l'audiència s'interessa només quan «la posen a parir». 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris