Imatge de Juanra Bonet.

El català Juanra Bonet i la dona secreta de l'home que es fa d'or lluny de la televisió

Juanra Bonet és un gran comodí per a Antena 3

Antena 3 viu un moment dolç i Juanra Bonet és una de les cares més reconegudes d'Atresmedia. Ha aconseguit consolidar ¡Boom! a les tardes d'Antena 3 i a més se'l pot veure les nits dels dissabtes al capdavant de l'espai que ocupa el prime time. Ja queda enrere la seva primera incursió en el món de la televisió.

Actor de professió, es va donar a conèixer a la petita pantalla com a reporter de Caiga quien caiga. Va passar per diverses cadenes fins que va trobar el seu lloc com a conductor de concursos.

Però darrere del Bonet que coneixem tots com a presentador, també s'hi amaga un reconegut emprenedor. La seva bona situació financera li ha permès endinsar-se al món empresarial, llançant-se a obrir nous negocis, alguns associats amb la gastronomia.

El 2020 s'unia al projecte Cocina Perezosa SL, una societat dedicada a l'«elaboració de menjars i plats preparats». Ho feia amb l'ajuda del cuiner Alberto Gonzalo, assenyalava Vanitatis. Un any abans es creava aquesta societat amb un capital social de 3100 euros.

El soci del presentador d'Antena 3 regenta al barri madrileny de Malasaña la Taberna Agrado. Pel que sembla, aquest establiment funciona de meravella, segons les dades del Registre Mercantil. Gràcies a la bona visió del restaurador, no és estrany que la signatura que tenen junts vagi pel bon camí.

Però el comunicador també tenia entre mans un altre projecte vinculat al sector culinari. Es tractava d'una salsa de tomàquet. «M'agradaria també que triomfés, i que a la gent li agradés», apuntava en una entrevista a Ecoteuve.

Captura de Juanra Bonet al plató de 'Boom!'.
Juanra Bonet presenta '¡Boom!' cada tarda. | Atresmedia

 

Juanra Bonet no concentra tots els seus esforços a la televisió, conscient també que algun dia pot desaparèixer de la petita pantalla. En el cas que arribi aquell dia, confia a estar preparat. I la millor manera és tenint altres inversions que li puguin reportar beneficis.

Per això aquesta aposta decidida per altres negocis que no tenen res a veure amb la seva professió. La salsa que trauria al mercat és «d'una taverna de Madrid, on fa deu anys que la consumeixo. L'he decidit treure el mercat i espero que vagi molt bé», confessava.

Captura de Juanra Bonet a 'Boom!'.
Juanra Bonet és conscient que la seva feina pot ser efímera. | Atresmedia
 

El conductor de concursos d'Atresmedia explicava que es tractava d'un «tomàquet especiat». Pretenia convertir-lo en una «alternativa al quètxup». Durant els darrers mesos, aquest aliment ha estat una de les seves prioritats, i ha tractat que tingués una bona acceptació per part dels usuaris.

El poc temps que li deixaven els seus compromisos a la televisió ho ha dedicat a aquestes propostes culinàries. Són apostes que li poden aportar un rendiment econòmic si aconsegueix comptar amb l'acceptació del consumidor. Però això ja s'anirà veient.

Juanra Bonet, un personatge molt discret de la televisió

Juanra Bonet s'unia, així, a una àmplia llista de famosos que decidien endinsar-se al sector de la gastronomia. Durant el darrer any han tret al mercat articles d'alimentació personatges com Belén Esteban o Kiko Hernández, tot i que amb resultats desiguals.

En qualsevol cas, al presentador d'Antena 3 tampoc sembla treure-li en excés el son aquestes inversions. També li concedeix molta atenció a la seva vida privada, de la qual pràcticament no se'n coneix res.

Sempre ha estat molt hermètic i mai no ha donat ni una sola pista sobre la seva parella. L'únic que es coneix és que té una filla de tres anys, anomenada Gabriela.

Juanra és conscient que és un personatge públic, però fa tot el possible per mantenir allunyada la seva família dels mitjans de comunicació. Tampoc no sol utilitzar les xarxes socials per parlar-ne.

▶️ Muere demasiado joven otra hermana de Cristina Saavedra