Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

El català Risto Mejide, preocupat en confirmar el que se sospitava sobre el seu fill

Risto Mejide ha aclarit tots els dubtes

Risto Mejide no ha pogut evitar preocupar-se per tot allò que s'està dient del nou nadó. Per això, al presentador de Mediaset España no li ha quedat cap altra opció que resoldre tots els dubtes que s'han generat al voltant d'aquest tema.

El comunicador i Laura Escanes ja són a la recta final de les vacances d'estiu i, durant aquests darrers dies, hem pogut veure la parella gaudint al costat de la petita Roma de la tranquil·litat i de l'aire pur de la muntanya.

Primer pla de Risto Mejide, presentador de Todo es mentira
Risto Mejide sap el que vol | Mediaset

A través de les xarxes socials, la parella sentimental de Risto Mejide ha compartit amb tots els seguidors unes instantànies molt especials. La model ha volgut presumir de família. «Estiu per (re)connectar. Gràcies,Risto, t'estimem un munt», ha escrit en aquest post d'Instagram.

Ara, i després de tornar de vacances, els pares de Roma han fet una sorprenent confessió sobre la seva paternitat. I és que tot apunta que cap dels dos està disposat a donar-li un germanet a la seva filla.

Risto Mejide ha estat molt contundent

Risto Mejide té molt clar que, de moment, no vol continuar ampliant la família. I és que, malgrat l'amor que sent cap a la seva parella, considera que la quota ja està coberta.

I així ho ha manifestat a l'últim episodi de Cariño ¿pero qué dices? , el podcast que comparteix amb Laura Escanes a la plataforma Podimo. Tots dos han fet una reflexió sobre com la paternitat els ha canviat la vida. El presentador de Todo es mentira no ha tingut cap problema a catalogar aquesta situació com «una goma d'esborrar».

«Hi ha experiències com els accidents o com conèixer algú, que tenen diferents mides, però totes són gomes d'esborrar, esborren el que ha passat fins aleshores. I crec que la gran goma d'esborrar d'aquesta vida és ser pare».

Per la seva banda, la model ha confessat que ser mare l'ha distanciat considerablement de les seves amigues i de la seva antiga vida.

Fotomuntatge de Risto Mejide i Laura Escanes.
Risto Mejide i Laura Escanes aclareixen els dubtes sobre el seu nou bebè | CatalunyaDiari

«Per més que jo intenti traslladar la meva preocupació, doncs sí, estaran preocupats per Roma, però no poden empatitzar al 100% fins que no experimenten la maternitat», ha assegurat la parella de Risto Mejide.

Després d'aquesta confessió, el publicista no s'ha pogut mossegar la llengua i li ha preguntat a la seva noia si estaria disposada a tenir més fills. «Pregunta trampa. Ara mateix no. Jo crec que no tindria cap fill més, crec», ha assegurat Laura Escanes. «Quan ve Julio som quatre, tenir-ne un més significaria tenir una família nombrosa i no». Per finalitzar el podcast, Risto ha decidit deixar un missatge a la seva filla perquè, quan sigui gran, l'escolti.

«Que ens perdonis per tot el que hem fet malament i que no busquis bons xicots, que busquis bons ex, que créixer és aprendre a acomiadar-se i que viure és triar. Jo crec que amb aquestes frases et puc resumir tot el que t'aconsellaria i que t'estimem molt».

Risto Mejide i Laura Escanes han passat per una crisi

Tot i ser una de les parelles més sòlides de tot el panorama espanyol, Risto Mejide i Laura Escanes no han tingut cap problema a confessar que, després del naixement de Roma, la seva relació va passar per un petit sotrac.

«Ser mare et canvia la vida, t'ho canvia absolutament tot. Tot el que tu pensaves que era d'una manera passa a ser d'una altra», ha confessat la influencer. «Tu i la teva parella ja no sou com abans, ni les sortides, ni els plans ni els viatges sols. De cop has d'organitzar la teva vida amb una persona que t'ho canvia tot».

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Risto Mejide i la seva parella han tingut algunes crisis de relació | Instagram: @lauraescanes

Però el que més va afectar la relació van ser les diferents actituds que tots dos van tenir després del naixement de la seva filla. «Jo et mirava i no podia entendre que tu estiguessis tan relaxat», va recriminar Laura a Risto Mejide.

«Jo m'havia informat moltíssim i em pensava que jo era l'única que sabia la manera correcta de fer les coses. I quan tu ho feies d'una altra manera, em moria per dins. Fins que no vaig posar distància, també amb teràpia, no vaig començar a deixar que tu ho fessis a la teva manera, que també és bonic això».