rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El català Suso, exconcursant de 'GH 16', celebra el seu aniversari viatjant al Marroc amb la seva parella

El de Ripollet va viure els mesos més complicats de la seva vida després del complicadíssim estat de salut de la seva germana
Suso Álvarez, en una imatge al programa 'Hombres y Mujeres y Viceversa' | GTRES.

 

El català Suso Álvarez es recupera, a poc a poc, d’un dels sotracs més importants de la seva vida. El jove de Ripollet, conegut estatalment per haver participat en programes televisius d’èxit com ‘Hombres y Mujeres y Viceversa’ o ‘Gran Hermano 16’, ha optat per veure món i així desfer-se d’uns mesos en els quals ha estat molt preocupat per la salut de la seva germana.

 

El passat estiu, de fet, la germana de l'extronista, Yara, va patir un desmai i va acabar en un estat de mort cerebral a l'hospital. El català, de fet, va seguir al seu costat en tot moment i, finalment, van arribar les bones notícies quan aquesta es va acabar despertant. Per celebrar-ho, doncs, Suso ha optat per fer un viatge d’aquells que recordarà tota la vida.

 

El Marroc, pretext ideal per desconnectar

Va ser el darrer cop de cap d’en Suso. De fet, quan encara estava recuperant-se de l’incident de la seva germana, aquest va patir d’allò més quan una pizza en mal estat va fer-lo acabar a l’hospital. Tot i això, es va tractar només d’una intoxicació alimentària i va poder acabar fent el viatge a l’Àfrica.

 

A aquest, de fet, se l’ha pogut veure totalment relaxat i fent mofa de ‘Supervientes’ publicant un vídeo en el qual se’l podia veure intentant fer foc amb dues pedres i mostrant la seva inoperància amb aquest aspecte.

 

 

D’altra banda, aquest també ha gaudit del desert —on se l’ha pogut veure amb un quad— i de les exòtiques ciutats africanes. Centres que, tot i no estar tant lluny de l’estat espanyol, disten molt de l’estil d’aquestes. Suso, de fet, apareix en una imatge a sobre d'un quad blau i amb els braços totalment oberts. 

 

 

Finalment, Suso també va optar per tancar el seu viatge a bord d’un camell. En aquesta imatge, d’altra banda, s’hi podia veure també a la seva actual parella. Una jove estudiant d’interpretació, de 24 anys, que va viatjar a Marroc amb l'extronista i que va provocar —de ben segur— que aquest oblidés definitivament el mal tràngol que havia passat amb la salut de la seva germana.

 

La salut de Yara, un sotrac a la vida d’en Suso

Suso va passar un dels moments més complicats de la seva vida després de les notícies que anaven sortint a la llum sobre la seva germana.  El català va estar amb ella en tot moment i així, es va veure obligat a cancel·lar la seva agenda professional en aquell moment.

 

L’estiu passat, Yara, va patir un desmai i va acabar en un estat de mort cerebral a l'hospital. Per sort, la situació de la seva germana Yara va començar a millorar. Aquesta es va despertar i des d'aleshores s'ha sotmès a diversos processos de rehabilitació per tornar-li a la màxima normalitat possible.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris