Lidia Torrent en un acte promocional

La catalana Lidia Torrent presenta la seva nova parella

La filla d'Elsa Anka ha publicat una tendra fotografia amb l'exfutbolista Jaime Astrain

Poc abans de començar l'estiu, Lidia Torrent i Matias Roure van posar fi a la seva relació després de 3 anys junts. Ara, la catalana ha publicat una fotografia amb Jaime Astrain, la seva nova parella.

  

El passat mes de juny, Lidia Torrent i el seu company de feina a 'First Dates' van decidir no continuar amb la seva relació sentimental. A partir d'aquí, molts mitjans van relacionar la presentadora catalana amb l'exfutbolista i actual tertulià de 'El Chiringuito' Jaime Astrain. Amb el temps, la parella ha estat fotografiada en diversos llocs junts i en actitud molt afectuosa, malgrat que cap dels dos ha confirmat mai la seva relació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Lidia Torrent Anca (@lidiatorrentanca) el

Relació confirmada i consolidada

Gairebé mig any després dels primers rumors, la filla d'Elsa Anka per fi ha publicat una fotografia a les seves xarxes socials amb Jaime Astrain amb qui apareix molt acaramel·lada. Fins ara només han penjat una fotografia junts, i va ser en el perfil de l'exfutbolista, on aquest felicitava l'aniversari a la catalana.

De futbolista a model i tertulià

Jaime Astrain actualment treballa com a model, i també col·labora al programa esportiu de 'El Chiringuito'. Pel que fa a la seva faceta esportiva, Jaime Astrain ha format part d'equips com Osasuna, l'Écija, el Cartagena o el Real Jaen. A més, la temporada 2011/2012 va fitxar pel Còrdova. La seva carrera futbolística es va aturar l'any 2015, quan va anunciar la seva retirada per dedicar-se a nous reptes professionals.

També et pot interessar...