IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La catalana Ares Teixidó tornar a incendiar les xarxes amb una imatge seva en biquini

No és la primera vegada que la periodista lleidatana llueix el seu cos a les xarxes

La periodista catalana Ares Teixidó ha tornat a incendiar les xarxes arran de la publicació de la fotografia en biquini. A la imatge s'hi pot veure la lleidatana lluint el seu cos sobre unes roques a la platja. El text que l'acompanya anima a gaudir de la primavera, encara amb el nòrdic sobre el llit i amb el biquini.

Aquesta, però, no és la primera vegada que Teixidó mostra el seu cos en biquini aquest any. De fet, fa unes setmanes va fer el mateix tot donant la benvinguda, directament, a l'estiu. Paral·lelament, la setmana passada la lleidatana va fer saltar totes les alarmes per la publicació d'una imatge on es podia apreciar la seva primor actual. Alguns dels comentaris a la imatge van destacar, concretament, la seva «extrema primor».

 

Vísteme de amor que estoy desnuda.

Una publicación compartida de Ares Teixidó (@aresteixido) el

Resposta de Teixidó a les crítiques

Ares Teixidó no va trigar a respondre i a través d'Instagram Stories va aclarir que, tot i ser evident que ha perdut molt de pes, la causa no és una altra que estar passant per una època en la qual cuida molt la seva alimentació i benestar.

A més a més, va assegurar que a ella sempre se li havien marcat molt els ossos del cos i que, per això, a la imatge publicada semblava que estava més prima del que realment està.

Sens dubte, una prova que Teixidó es troba en perfecte estat és la foto penjada aquesta setmana en biquini on es pot apreciar un definit cos. La lleidatana està passant per un bon moment tant personal com professional, ja que actualment col·labora i presenta en el programa esportiu «Infiltardos». 

 

Miércoles de #SemanaSanta y yo ya me he pasado la pantalla de la primavera. ¡V E R A N O! ☀️

Una publicación compartida de Ares Teixidó (@aresteixido) el


Comentaris

envia el comentari