ÚLTIMA HORA

🔴 Desconvoquen el tall de l'AP-7 a la Jonquera

La catalana Lidia Torrent deixa tothom amb la boca oberta amb les seves malles negres

La cambrera de 'First Dates' s'ha convertit en Trending Topic
Captura de les malles negres que portava Lidia torrent | Osoyonky.

 

La catalana Lidia Torrent va començar com a col·laboradora de 'Gran Hermano', el seu primer gran salt a la televisió, i actualment és la cambrera més guapa i simpàtica del programa de cites de Cuatro, 'First Dates'. Té un club de fans cada vegada més gran, i les seves xarxes socials no deixen de guanyar seguidors. 

Aquesta setmana, la cambrera va aconseguir convertir-se en Trending Topic per la forma en què anava vestida. Torrent sempre porta unes malles negres ajustades, però sembla que aquell dia el públic es va fixar més del normal en ella, i es va convertir en un dels temes més comentats en aquella hora a Twitter. 

 

Unes vacances mogudes


Lidia Torrent i Matías Roure han estat uns dels molts afectats pel terrible huracà Irma. La parella es trobava a Cuba en el moment en què va arribar la tempesta, i la seva experiència, relatada en els seus comptes d'Instagram, revela tot un periple a les seves esquenes.

Ara, al seu retorn, Lidia ha volgut plasmar un escrit on narra la duresa d'aquests últims dies d'angoixa i les problemàtiques que han hagut de superar per poder sortir del país. «El telèfon d'emergència de l'Ambaixada Espanyola només em cantava nombres de l'aerolínia perquè em posés en contacte amb ells», va assegurar.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris