Primer pla de la model Mireia Canalda mig somrient i mirant a càmera

La catalana Mireia Canalda i el moment més dur del seu divorci: «Fer això als nens...»

Mireia Canalda s'ha sincerat recentment sobre el divorci de Felipe López

Mireia Canalda, que va ser col·laboradora del ja desaparegut 'El club' d'Albert Om, s'ha separat del seu marit. Així saltava a la llum aquest dilluns als mitjans del cor.

Concretament, ha estat 'Socialité' qui ha destapat que la parella formada per Mireia Canalda i Felipe López hauria trencat la seva relació. Una cosa que la mateixa model va confirmar el mateix dilluns a la revista ¡Hola!.

Feia cinc anys que la tertuliana estava casada amb l'exnedador gallec Felipe López. Tots dos van contraure matrimoni el 2018 amb una cerimònia mexicana a Eivissa després de diversos anys de relació.

Mireia Canalda: «Fer això als nens és molt complicat»

Mireia Canalda ha confirmat els rumors que va llançar 'Socialité' sobre el seu divorci fa només uns dies. La model s'ha separat aquest any del seu marit, l'exnedador Felipe López.

I és que tots dos van coincidir que l'amor entre ells ja s'havia acabat. Havien passat, com defineix Mireia Canalda, de ser una parella a ser un equip.

«Ens portem bé. No hi ha hagut cap problema ni terceres persones. Simplement, l'amor ha canviat de forma», ha revelat la model.

Tot i això, i com ha confessat la mateixa Mireia Canalda, aquesta decisió no ha estat fàcil de prendre per a tots dos. I encara menys amb els fills que tenen en comú.

Ara tots dos emprenen una nova etapa, separats, però «des de la calma i l'amor» pels dos fills. La parella va donar la benvinguda el 2013 a Inés, la seva primera filla. I només dos anys després, el 2015, va néixer Nuno.

Precisament aquesta va ser la part més difícil de la seva separació. «Decidir trencar una família i fer això als nens és complicat», va confessar Mireia Canalda a ¡Hola!.

Continuen vivint junts

Mireia Canalda i Felipe López han posat punt final a la seva relació. Tot i això, malgrat la seva separació, Mireia Canalda i Felipe López continuen vivint junts a la casa familiar de Barcelona.

«Fa mesos que estem separats, però vivint a la mateixa casa. Ho estem fent de mica en mica», ha confirmat Canalda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De fet, ha estat aquest mateix estiu quan ho han comunicat finalment als nens. Tot i que també ha explicat que Felipe López ja està buscant un altre habitatge a la mateixa ciutat.

Tot i això, ha volgut tenir unes boniques paraules per a qui ara és el seu exmarit. «És un home meravellós i tot el que he viscut amb ell ha estat positiu».

«Però tornar enrere seria un error i no tindria sentit. La vida no saps cap on et portarà, però aquesta és una decisió meditada i és el millor per a tothom».