La presentadora Mónica López en una imatge promocional de Televisió Espanyola

La catalana Mònica López no aguanta més i plora a 'La 1': «Ai pobre...»

La commovedora història d'un jove que s'ha quedat paraplègic commociona a tot el plató

Mònica López s'ha trencat en directe i entre llàgrimes ha lamentat la història d'Antonio Robledo, un jove malagueny que s'ha quedat paraplègic després de patir una terrible caiguda. La presentadora de 'La Hora de La 1' s'ha mostrat consternada per aquest succés que ha condemnat a Antonio, de trenta-vuit anys, a passar la resta de la seva vida en una cadira de rodes.

El relat d'Antonio sobre el seu complicat estat de salut i la mala situació econòmica que l'acompanya, ha commogut a la periodista, que no ha pogut contenir les llàgrimes durant l'entrevista.

El tràgic accident que ha commogut a Mònica López 

Antonio Robledo, de trenta-vuit anys, es va quedar paraplègic després de caure accidentalment mentre saltava en un llit elàstic. Actualment, l'home està ingressat a l'Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo, on rep tractament per poder avançar en la recuperació. No obstant això, Antonio no podrà estar molt més temps en l'hospital, ja que viu una mala situació econòmica. Tal com ha explicat la seva mare en el programa de TVE, només tenen coberts tres mesos de recuperació i s'estima que hauria d'estar hospitalitzat durant sis mesos.

«Ens posem en contacte amb vostè perquè el trasllat del seu fill a Toledo, des de Màlaga, us ha suposat un greu problema econòmic», ha afirmat Mònica López seriosa i consternada per donar pas a l'entrevista amb Pilar, mare d'Antonio. Durant la connexió en directe amb La 1, la dona ha explicat el tràgic succés que va patir el seu fill i la complicada situació econòmica que viuen per no poder pagar el tractament de recuperació.

«Antonio, des que va arribar aquí, ha millorat molt. Perquè veure'l ara, en comparació a com el vaig veure al principi, és una alegria per a mi. Ja està menys sedat. És increïble el personal que hi ha, com dediquen el seu temps a una cosa que els agrada i com tracten els pacients. Estan tot el dia cuidant-lo. Quan jo entro a l'hora de la visita, el meu fill, mitjançant mímica, m'explica que sempre està acompanyat pels metges», ha assegurat la dona.

«Nosaltres som una família humil de Màlaga, estem tots aturats, només cobra el meu marit per prejubilació. Nosaltres fèiem cosetes, però amb la pandèmia ja no estem fent res. Tenim un lloc de castanyes», ha afegit Pilar abans de rebre una gran notícia per part de Mònica López.

La sorpresa de 'La Hora de La 1' 

Afortunadament, Mònica López ha donat una bona notícia a la mare d'Antonio; un dels espectadors del programa ha decidit ajudar-los econòmicament per a garantir el tractament del seu fill. Així doncs, la presentadora de 'La Hora de La 1' ha donat la paraula a Federico Beltrán, que s'ha commogut amb la història i ha decidit ajudar-los, ja que ell també va viure una situació similar.

«Els he vist a la televisió i jo també soc d'una família humil. Jo vaig viure la desgràcia que, fa molts anys, un nebot meu va tenir un accident i va haver d'estar sis mesos a l'hospital. La veritat és que ho vam passar tots molt malament i quan he vist això he pensat: 'cal ajudar a aquesta família'. Llavors, ràpidament, hem decidit posar-nos en contacte per ajudar-los en el lloguer dels tres primers mesos», ha explicat l'espectador en directe.

No obstant això, aquesta no ha estat l'única bona notícia que li ha transmès Federico Beltrán en directe. Un amic seu ha decidit unir-se a la causa i sumar el seu granet de sorra per pagar el tractament d'Antonio. «Un amic meu, a qui li he explicat el cas, m'ha dit que també vol fer una donació anònima i cedir 1.500 euros perquè tinguin una mica més de diners per poder estar més temps a l'hospital», ha afegit l'home mentre la mare d'Antonio ha trencat a plorar en directe.

Les llàgrimes de Pilar i l'emoció continguda en plató han fet que Mònica López també trenqui a plorar després d'agrair profundament la generositat de l'espectador.