Imatge de Sandra Barneda

La catalana Sandra Barneda confirma que s'han reconciliat: s'han vist d'amagades

Sandra Barneda sap què ha passat amb ells realment

El programa La Isla de las Tentaciones, presentat per Sandra Barneda, ha portat els seus fidels seguidors a estar al corrent de la relació entre dos exconcursants. Es tracta de ni més ni menys que de Lucía Sánchez i d'Isaac Torres, més conegut com a 'lobo'.

Tots dos van mantenir una actitud que tothom va catalogar com a «una mica més enllà d'una simple amistat». L'espai televisiu protagonitzat per Sandra Barneda continua actualment amb la seva cinquena temporada, on continuem veient parelles en situacions que mai no s'haurien imaginat.

Molts han estat els rumors sobre aquests dos personatges. Després de la seva sortida, tots dos van mantenir una relació, que malauradament no va arribar gaire lluny. Però, tot i que van acabar posant punt final entre ells, Lucía es va quedar embarassada.

Va ser una notícia que ens va sorprendre a tots, i més quan va decidir tenir-lo amb el suport del català o sense. Arran del fet de tenir la criatura, tots dos s'han mostrat sempre amb una actitud una mica cordial, malgrat els seus frecs i enfrontaments.

Ara, tothom parla de la parella que va deixar l'espai protagonitzat per Sandra Barneda. Per això, Lucía ha aclarit d'una vegada per totes si estan mantenint relacions sexuals després de la seva reconciliació.

L'inici de tota aquesta història

Sandra Barneda continua actualment presentant La Isla de les Tentaciones, un programa pel qual hem vist passar moltes parelles, de les quals finalment unes quantes han estat les que han abandonat l'illa juntes. Entre elles, hi ha 'Lobo' i Lucía.

Sandra Barneda en un plató de Telecinco
Sandra Barneda veu com les parelles se'n van juntes o separades | GTRES

És una relació que va sorgir mesos després d'abandonar l'illa. Aquests al programa mantenien una actitud d'amistat que més d'una vegada es va arribar a qüestionar per mostrar-se 'excessivament afectuosos'. Aquesta actitud no va agradar gens a Marina, la noia amb qui Isaac flirtejava durant l'emissió del programa.

Finalment, tot i que Sandra Barneda va veure com ell abandonava l'illa al costat de Marina, més endavant va mantenir una relació amb la gaditana, amb qui ha tingut una filla. Així, la relació que han mantingut tots dos s'ha posicionat al punt de mira, gràcies a aquesta història que va començar al programa de Telecinco.

Isaac Torres i Lucía Sánchez
Lucía Sánchez s'ha pronunciat sobre la seva relació amb Isaac Torres | Telecinco

De vegades, semblava que estaven molt bé, però,d'altres, ben al contrari. Per això, ara s'ha vist ella en l'obligació de pronunciar-se.

Una bona relació entre tots dos pel bé de la seva filla

La noia que va estar a l'espai de Sandra Barneda s'ha vist en l'obligació d'aclarir uns quants dubtes, unes confusions arran de la reconciliació entre tots dos. Ella s'ha pronunciat pel que fa al tema de si estan mantenint relacions sexuals actualment.

Les alarmes van saltar tan aviat com va publicar 'per error' una imatge en què se'ls veia molt acaramel·lats. Des de la ruptura, concretament al febrer d'aquest any, han estat molts els retrets que hem pogut veure com es llançaven l'un a l'altre.

Imatge de Lucía Sánchez i d'Isaac Torres a la festa 'Gender Reveal' del seu bebè
Les especulacions entre Lucía i Isaac no paren de créixer | INSTAGRAM (LUCIASAR94)
 

La gaditana i el català van donar per finalitzada la seva relació a causa de les múltiples baralles, malentesos i, sobretot, rumors d'infidelitats. Però, la gaditana sempre ha volgut enterrar la destral de guerra per la seva filla. I és que així ho va dir i així ho ha fet.

Tot i les diferències entre la parella sorgida al programa de Sandra Barneda, la jove ha reconegut alguna cosa. Ella «se sent bé» en veure com la seva filla passa temps amb el seu pare. Però, cal esmentar que la cosa no està per llençar coets tampoc.

Cordialitat i bona comunicació entre tots dos

Mantenen una relació basada en la cordialitat i la bona comunicació. Tot i que molts dels seus seguidors li han enviat missatges del tipus: «Isaac i tu us fiqueu al llit», ella no ha dubtat a aclarir tots els dubtes i ha estat molt sincera.

La gaditana, que va estar a la tercera edició al costat de Sandra Barneda, ha parlat sense pèls a la llengua. «Per la vostra informació, no tinc l'alta mèdica. Tinc absolutament prohibit mantenir relacions sexuals. Així que no».

A més, ha afegit: «Ni me'n vaig al llit amb Isaac ni me'n vaig al llit amb ningú, si tant us interessa la meva vida sexual. Ara mateix estic com nova, així que això no passa».

Lucía ha confessat que pateix prolapse rectal i ha de fer una exhaustiva rehabilitació. l'exconcursant de l'espai de Sandra Barneda ha aclarit que ara mateix no li ve de gust mantenir relacions sexuals, ni amb Isaac Torres ni amb ningú.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp