La catalana Sandra Barneda s'enfonsa només començar l'any

La periodista s'acomiada del 2019 amb una ruptura

Sandra Barneda no ha tingut un 2019 fàcil. La presentadora va començar l'any sense projectes televisius, després que Telecinco l'apartés un cop finalitzat 'GH VIP 6'. A banda dels seus problemes professionals, després de mesos de crisis i rumors, la seva relació amb Nagore Robles va arribar a la seva fi.

Malgrat aquestes males notícies personals i professionals, amb el pas dels mesos la periodista catalana ha recuperat el somriure gràcies a projectes fora de la televisió. Ja fa temps que Sandra Barneda és utilitzada per Telecinco com a presentadora substituta durant les vacances d'alguns presentadors. Enguany hem vist la catalana conduint durant tot l'estiu 'Viva la Vida', substituint Emma García.

El cop més dur de Barneda ha estat la seva separació amb Nagore Robles. La ruptura va suposar algun enfrontament per veure qui es quedaria a càrrec del gos que tenien en comú. Per si no n'hi hagués prou, la catalana que era una de les principals candidates a substituir Toñi Moreno a 'MYHYV' durant el seu embaràs, va veure com la seva exparella va ser escollida com a conductora del programa de 'Cuatro'.

El balanç de Sandra Barneda

Ara, un cop finalitzat l'any, Barneda ha volgut fer un balanç del 2019 i compartir-ho amb els seus seguidors. «2019 podria dir que no ha estat un gran any per a mi, però seria injusta amb tot el que m'ha donat i tot l'après. Si no trobes la teva pròpia força, de poc serveix el que facis. Si deixes de valorar els teus mèrits, els afalacs són pluja mullada. 2019 ha estat el meu any mestre. Gràcies a tots els que m heu acompanyat, rigut i plorat al costat de mi. Els anys passen i el ball continua. 2019 he de reconèixer-te que has trigat a agradar-me, i encara que no seràs dels meus favorits, segur que un dels quals no oblidaré. 2019, gràcies per fer-me més real, més vulnerable».

Com no podia ser d'una altra manera, la presentadora ha rebut el suport de milers dels seus seguidors que li han desitjat un feliç 2020 i que la seva vida continuï millorant, amb nous projectes i envoltada de persones que la vulguin.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari