Yolanda Ramos

La catalana Yolanda Ramos destrossada per la mort de la seva persona més especial

Yolanda Ramos reconeix que està molt afectada

Yolanda Ramos ha comunicat a les seves xarxes socials que ha mort la seva mare i reconeix que està força afectada per la pèrdua. Ha sorprès molt que hagi compartit la notícia perquè acostuma a ser molt reservada, per això ha rebut tants missatges. Tant famosos com anònims s'hi han posat en contacte per transmetre-li un missatge de suport i ànim.

Yolanda Ramos ha explicat que sempre s'inspirava en la seva mare per crear els personatges, era la seva veritable musa. Està molt afectada i així ho ha fet saber als seus seguidors, que no se n'han apartat ni un moment. Tampoc no ho han fet els seus companys de professió, per exemple Paco León, Víctor Palmero o Chenoa.

Yolanda Ramos a 'Días de Tele'
La humorista catalana està molt afectada. | RTVE

Yolanda estava de plena actualitat perquè havia concedit una entrevista a la televisió parlant de María Teresa Campos. Va tocar molts punts, però el que més va cridar l'atenció va ser una reacció que va tenir la periodista amb la catalana. Va explicar que la va imitar en un dels seus espectacles i María Teresa es va enfadar perquè no es va sentir ben representada.

Yolanda té un sentit de l'humor que traspassa la petita i la gran pantalla, però la situació que està vivint ara és molt complicada. Reconeix que no ha deixat de plorar des que ha mort la seva mare, tot i que està molt ben acompanyada. No ha donat gaires detalls del que ha passat, només s'ha limitat a donar la informació justa.

La catalana ha escrit un missatge tendre

Yolanda s'ha acomiadat de la seva mare a través de les xarxes socials amb un text molt emotiu. També ha aprofitat per agrair tots els missatges que està rebent. Se sent reconfortada per l'estima que li ha demostrat el seu entorn, però ha de travessar una etapa molt delicada.

«Avui hem acomiadat la meva mamita, la inspiració de tots els meus personatges. T'estimo mami i no paro de plorar. Gràcies per les vostres mostres d'afecte», ha publicat a Instagram.

La humorista catalana és una de les actrius més estimades del país i els seus projectes sempre han estat un èxit. No és només actriu, també ha presentat programes i sempre connecta igual de bé amb l'audiència. És un referent per als seus companys i no hi ha ningú que hi tingui un mal comentari.

L'artista sempre s'ha mantingut al marge dels enrenous i només vol que es parli de la seva brillant carrera. Ha fet una excepció per un motiu de pes: la història acabaria sortint i el més intel·ligent era explicar-ho en primera persona. No ha trigat a comprovar que és una de les famoses més estimades de la televisió pel gran nombre de missatges de suport que ha rebut.