Catalunya tindrà el 2017 més festius que mai

Enguany hi haurà 15 festius a Catalunya, un més que la resta de comunitats de l'Estat

El calendari laboral de Catalunya inclourà 15 festius aquest 2017, fet que suposa un dia més respecte als 14 que són habituals i també un més respecte als dies festius que tenen la resta de comunitats autònomes, ja que el còmput és flexible en funció del calendari.

En total són 13 festes d'àmbit català, que inclouen els festius comuns per a tot Espanya i els propis de la comunitat autònoma, a les quals els ajuntaments podran afegir dues festes locals.

Tot i això, una de les festes autonòmiques té caràcter de recuperable, a escollir entre Reis (6 de gener), Dilluns de Pasqua (17 d'abril), Sant Joan (24 de juny) i Sant Esteve (26 de desembre).

Els festius catalans seran Reis, Divendres Sant (14 d'abril), Dilluns de Pasqua (17 d'abril), la Festa del Treball (1 de maig), Sant Joan (24 de juny), l'Assumpció (15 d'agost), la Diada Nacional de Catalunya (11 de setembre), la Hispanitat (12 d'octubre), Tots Sants (1 de novembre), el Dia de la Constitució (6 de desembre), la Immaculada (8 de desembre), Nadal (25 de desembre) i Sant Esteve (26 de desembre).

D'aquests, més de la meitat cauen en dilluns (Dilluns de Pasqua, Dia del Treball, Diada Nacional de Catalunya i Nadal) i divendres (Reis, Divendres Sant i la Immaculada), i Sant Joan aquest any caurà en un dissabte.


Comentaris

envia el comentari