Així és Catherine McDonnel, la discreta parella de Pau Gasol

La jove de 29 anys va estudiar a la Universitat de Southern California, i va treballar com a reportera en conegudes cadenes de televisió nord-americanes

Imatge de Pau Gasol al costat de la seva dona, Catherine McDonnell
Imatge de Pau Gasol al costat de la seva dona, Catherine McDonnell | Instagram (@catmcdonnell7)

Pau Gasol va anunciar ahir que es casava amb la que ha estat la seva parella sentimental des de l'any 2016, la jove nord-americana Catherine Mcdonnell. A través d'un emotiu missatge publicat a les xarxes socials, Gasol va assegurar ser incapaç d'expressar «com de feliços i il·lusionats» estan. «Estic molt afortunat d'estar promès a una dona tan meravellosa i amb moltes ganes de gaudir de la vida junts», va escriure el jugador de bàsquet català, sota una imatge dels dos mirant-se fixament. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My better half looking muy guapo! Congrats S&A!! @23llull @almusca

Una publicación compartida de Cat McDonnell (@catmcdonnell7) el

La resposta de la jove de 29 anys no va tardar a arribar, i és que ella també va fer una publicació a Instagram, amb la qual va confirmar la notícia. «Per sempre no em sembla suficientment temps amb tu, Pau. T'estimo, marit meu!», va escriure McDonnell, amb una imatge on també apareix l'actual jugador del San Antonio Spurs. 

Una parella molt discreta

La figura de la jove de 29 anys, però, no és molt coneguda. La gran distància que separa el nostre país dels Estats Units, i la discreció que ha marcat sempre aquesta parella fa que no tinguem gaires detalls sobre Catherine. Segons explica 'Vanitatis', el jugador va presentar-la com a parella seva l'any 2016, amb unes imatges a la platja. Un any després, el 2017, els dos van acudir al casament de Sergio Rull, i enguany els hem pogut veure als dos de vacances recorrent Espanya, des d'Eivissa fins a Bilbao, on van visitar el museu Guggenheim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wonderful trip to Ibiza with my love, amazing amigos, and the best sangria!

Una publicación compartida de Cat McDonnell (@catmcdonnell7) el

Una reportera amb un currículum impressionant

La jove nord-americana té gairebé deu anys menys que Pau, i pot presumir, sense problema, d'un impressionant expedient acadèmic i laboral. Va estudiar Comunicació i Negocis a la Universitat de Southern California, i es va graduar amb la distinció 'magna cum laude'. 

Posteriorment va exercir com a reportera d'esports a cadenes molt conegudes a l'altra banda de l'Atlàntic, com ABC News i la FOX. Abans d'aquesta relació, Pau Gasol va mantenir una altra de cinc anys amb Silvia López, a qui va acompanyar als Estats Units, on sembla que les coses no van anar bé, i es van decidir separar. 


Comentaris

envia el comentari