ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Les causes del càncer de mama de Terelu no són genètiques

La col·laboradora està més tranquil·la ara que s'ha confirmat que hi ha menys possibilitats que la seva filla pateixi també la malaltia
María Teresa Campos amb Terelu després de rebre l'alta mèdica | CatalunyaDiari.cat

 

Terelu Campos ja s'ha recuperat completament del seu pas pel quiròfan i el seu tractament contra el càncer i s'ha reincorporat a la seva feina com a col·laboradora de 'Sálvame'. El seu retrobament amb els seus companys va ser molt emotiu, però també ho va ser el que va dir sobre la seva filla. 

 

La presentadora va admetre que «m'afecta molt pensar que Alejandra pogués viure amb por». El seu temor, però, ha desaparegut quan ha conegut que les causes del seu càncer no són d'origen genètic. Això descarta que Alejandra Rubio, que s'acaba d'independitzar, hagi de patir per aquesta malaltia.    

 

La seva tornada a ‘Sálvame’ va acabar entre llàgrimes

L'expectació en el plató de 'Salvame' per la tornada de la filla de María Teresa Campos era màxima. Aquest fet va ser el plat fort del programa, i és que, van ser molts els somriures, abraçades, aplaudiments o llàgrimes que s'hi van produir. 

 

L'acollida per part dels seus companys a Terelu no va poder ser més càlida. Tot l'equip va celebrar de valent la seva reincorporació i el públic la va rebre amb un fort aplaudiment. La col·laboradora no va poder evitar començar a plorar davant la gran benvinguda que va rebre. 

 

Podria haver reprès la seva relació amb Salva 

Van ser diversos els temes dels quals va parlar en el seu retorn al programa de Telecinco. Un d'ells, en resposta a les preguntes dels seus companys, va ser una possible reconciliació amb la seva exparella Salva. Terelu va afirmar que «no som parella» però va afegir després que «entre això i res, mira tot el que hi ha».   

 

Terelu Campos i Salvador Pérez junts en un acte | CatalunyaDiari.cat

 

És un «home formidable» amb qui vaig tenir «una relació en un moment molt complicat» va dir la germana de Carmen Borrego de qui va ser el seu xicot. Ara que la seva salut ja no és un impediment, podria ser que Terelu estigués disposada a  reprendre una relació que la feia molt feliç. 

 

La seva mare ha posat una casa a la venda

Les dificultats que està tenint la seva mare per vendre la seva casa també va ser una de les qüestions de les quals va parlar al plató de Telecinco. Terelu va negar que hi hagués cap problema, és més, va afirmar que hi havia una persona «molt interessada» en la compra de l'habitatge. Encara que no poden donar per tancada l'operació immobiliària, sembla que la confirmació de la venda de la casa no s'hauria de demorar en excés.