Cayetana Álvarez tindria una relació amb el periodista Arcadi Espada

Pilar Eyre ha explicat que la número 1 del PP per Barcelona i al periodista de ‘El Mundo’ podrien ser parella

Cayetana Álvarez i Arcadi Espada
Pilar Eyre insinua una relació entre Cayetana Álvarez i Arcadi Espada | Cedida

Fa dies que corren rumors sobre Cayetana Álvarez de Toledo, segons els quals tindria una relació amb Arcadi Espada. Ara, la periodista Pilar Eyre, de ‘Lecturas’ ha assegurat que la parella estaria junta i tindria una «relació entranyable». Un dels fets que van fer dubtar d’una suposada relació és que van dir, tant el periodista unionista com la número 1 del PP per Barcelona, que el procés és «més greu que Tejero i Milans amb els tancs».

‘El Nacional’ ja va advertir la plena sintonia entre tots dos durant el judici del 9-N a Barcelona, el febrer de 2017. Tots dos es trobaven junts entre el públic i a la sortida per veure si Artur Mas era condemnat per desobediència. Ara, Pilar Eyre ha desvelat que ha vist a Cayetana Álvarez de Toledo i Arcadi Espada diverses vegades a la nit de Madrid en actitud afectuosa.

Eyre assegura que «els veig prenent una copa en un bar de moda de Madrid, estan sols, però no s’amaguen, tot i que els dos són famosos. Es miren amb complicitat, les seves mans es fregaven... Què hi ha més bonic que l’amor?».

La famosa escriptora del blog de ‘Lecturas’ continua el seu relat en present: «Passades unes setmanes me’ls torno a trobar, també sols, en un restaurant del mateix barri, mengen i xerren sense parar». Eyre continua eloqüent: «Ell potser li estava ensenyat paraules en català, t’estimo per exemple?». I acaba explicant que es miraven de manera molt intensa i no paraven de parlar.

Pablo Casado i Cayetana Álvarez de Toledo
Pablo Casado compara a Cayetana Álvarez de Toledo amb Leo Messi | Catalunya Diari

 

Casado compara Cayetana Álvarez de Toledo amb Leo Messi

El líder del Partit Popular, Pablo Casadoha dut a terme una de les comparacions més estranyes que es puguin imaginar. Durant l’acte de presentació de Cayetana Álvarez de Toledo a Barcelona, Casado ha establert una sorprenent similitud entre la política i el blaugrana Leo Messi, expressant el següent: «No sé si a Messi li van demanar parlar català, però Messi és un crac. Nosaltres tenim a la nostra Messi, amb el mateix accent, sent la millor i sent la que més gols marcarà en això de la política».


Comentaris

envia el comentari