URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Cayetana Rivera suspèn per segon cop les proves d’accés a la Universitat

Els seus pares, Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, estan molt disgustats amb la nena
Imatge d'arxiu de Tana Rivera. | Cedida
 

Un nou problema sacseja la Casa dels Alba. Cayetana Rivera ha protagonitzat l’últim disgust de la família, i és que ha tornat a suspendre per segona vegada les proves d’accés a la Universitat. No és el primer cop que li passa, ja que la filla d’Eugenia Martínez de Irujo i Francisco Rivera ja va passar pel mateix tràngol l’any passat.

 

És necessari fer memòria sobre el fet que, l’any 2017, Cayetana no va poder ingressar a la facultat a causa del fet que no va superar la Selectivitat, que és imprescindible d’aprovar si es vol dur a terme una carrera superior. 

Durant aquest any, Tana ha estat treballant i estudiant

El primer cop que li va passar, la seva mare Eugenia va prendre la decisió que la seva filla comencés a treballar a la vegada que seguia estudiant, per tal que aquesta no perdés el temps. Per aquest motiu Tana Rivera va estar treballant com alumna en pràctiques a l’empresa discogràfica ‘Pepe Records’, propietat del creador de Don Algodón, Pepe Barroso.

 

Així doncs, la néta de la duquessa d’Alba es va estar preparant durant tot l’any en una acadèmia per tal de poder dur a terme l’examen d’aquest curs i aprovar-lo. Però tot apunta al fet que no ha estat suficient.

 

Un dels principals problemes és que, durant tot l’any, la filla d’Eugenia Martínez de Irujo i el torero Francisco Rivera s’ha deixat en veure en un nombre important de festes, de manera que podria no haver estat suficientment centrada en els estudis. A més, també ha realitzat molts viatges a Sevilla per tal de sortir de festa o d’assistir a esdeveniments importants. En conclusió, una vida molt completa on gairebé no hi ha lloc per l’estudi.

L’any passat, la família va decidir posposar la festa de celebració dels 18 anys de la jove

L’any passat, els pares i familiars més propers de Tana van decidir endarrerir la festa amb motiu de la majoria d’edat de la petita de la família. La idea era deixar-la estar fins aquest mes de setembre, quan la jove se suposava que ja estaria a la Universitat per tal d’iniciar la seva carrera en finances. Però aquest any tampoc ha aconseguit gaire èxit.

 

Però aquesta vegada sembla que la festa no es posposarà més. L’esdeveniment està previst de celebrar-se durant el mes de setembre a la finca de La Pizana, que pertany a Eugenia. Almenys, les invitacions ja estan enviades. Però tant el pare com la mare de Cayetana se senten profundament disgustats amb la seva filla.