IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cayetano, fill de la difunta duquessa d'Alba, plora el tercer aniversari de la seva mort

No ha pogut evitar emocionar-se en aquesta data tan difícil

Cayetano no ha podido contener las lágrimas
Cayetano no ha pogut contindre les llàgrimes | CatalunyaDiari.com

Aquest dilluns, 20 de novembre, va ser una data terriblement assenyalada per a la casa dels Alba. Fa ja tres anys que la Duquessa moria i encara malgrat el temps el dolor segueix intacte en els cors dels seus més reunits. De fet, la família ha volgut retre-li homenatge, igual que fan cada any, amb un funeral.

Un acte molt sentit


No obstant això, ha volgut afegir una placa «in memoriam» que han inaugurat al costat del seu sepulcre a l'Església de la Germanor Sacramental i els Gitanos de Sevilla. L'emotiva cerimònia ha explicat gran part de la família, entre els quals es van poder veure a Alfonso Díez, vidu de la Duquessa, el seu fill Fernando, Cayetano i Fernando Martínez de Irujo i l'actual duc d'Alba, Carlos Fitz-James Stuart.

Com informa 'Diez Minutos', la iniciativa va ser cosa del seu fill Cayetano, qui va organitzar i va anar el principal promotor de l'esdeveniment. De fet, en arribar al lloc va començar a esfondrar-se i cada vegada se li veia més emocionat i més afectat. No va trigar a posar-se a plorar, en recordar a la seva difunta mare, de la qual ell era la seva major feblesa. Tots dos es professaven un amor incondicional que entendria, i el seu plor en rememorar el seu record va ser prova vivent d'això. La resta de l'acte va transcórrer segons l'esperat, encara que les dolgudes expressions de Cayetano van marcar una constant en tota la cerimònia.

Cayetano ha sido el principal promotor del evento
Cayetano ha estat el principal promotor de l'esdeveniment | CatalunyaDiari.com

 

Cayetano no ha podido contener las lágrimas
Cayetano plorant en memòria de la Duquessa | CatalunyaDiari.com

 


Comentaris

envia el comentari