Irene Rosales amb el seu pare, Kiko Rivera i la resta de la família a l'enterrament de la mare de Rosales (07-02-2020)

Fran i Cayetano Rivera, absents al funeral de la mare d'Irene Rosales

Està passant un dels pitjors moments de la seva vida al costat de la seva família

Irene Rosales  es troba en un dels seus pitjors moments personals. Ha passat els seus primers dies sense la seva mare, Mayte Vázquez, després que aquesta morís la setmana passada a causa d'una llarga malaltia contra la qual feia molt temps que lluitava. La dona de Kiko Rivera ha rebut el suport dels seus éssers més estimats, i a més de la seva família directa, que ha patit la pèrdua de Mayte en la seva propia pell, la seva família política ha estat també amb ella. 

Tant el seu marit Kiko Rivera, que ha deixat tots els seus compromisos professionals per a estar amb la seva dona, com la seva sogra Isabel Pantoja han acompanyat a Irene durant les primeres hores en el tanatori i posteriorment durant tots els tràmits que comporta un funeral.

Isa P i Asraf s'apropen a Irene i Kiko

Després d'assabentar-se de la notícia, Isa Pantoja també va posar rub a  Sevilla. La germana petita de Kiko, i cunyada d'Irene va viatjar amb el seu nòvio, Asraf Beno, des de Londres per estar prop d'Irene, aparcant així —encara que sigui momentàniament— les seves diferències davant aquests moments de dolor. Altres amics propers a Irene i Kiko, com Raquel Bollo, Antonio Tejado o Luís Rollán, també han assistit al funeral celebrat a la parròquia de Santiago Apòstol de Castilleja de la Costa. Durant el funeral, va cridar també l'atenció el fràgil i demacrat aspecte del pare d'Irene, que ha quedat profundament  abatut amb la pèrdua de la seva estimada.

Absències destacades

Algunes de les absències van ser notòries. A més d'Isabel Pantoja, que no va assistir al funeral perquè es va quedar a càrrec de les seves netes a casa de Kiko Rivera i Irene Rosales, va haver-hi altres absències destacades que no han fet més que augmentar la  tristesa d'Irene i de Kiko davant aquests durs moments.

A més de la tonadillera, dues de les persones que no han estat vistes ni al tanatori ni al funeral han estat els germans de Kiko, Cayetano i Francisco Rivera. Malgrat l'apropament que en aquests últims anys hi ha hagut entre Kiko i els seus germans, després de molts anys distanciats, els dos cunyats d'Irene no s'han acostat a mostrar-li les seves condolences ni a donar-li suport en aquests moments tan durs.

També et pot interessar...