Cayetano Rivera i Eva González gaudeixen d'una Setmana Santa molt especial acompanyats del seu fill

Els estrenats pares han gaudit de la 'Madrugá' del barri de Triana al costat del petit Cayetano durant la seva primera festivitat

Eva González y Cayetano Rivera en el bautizo de Elías Nieto Suárez
Eva González i Cayetano Rivera durant el bateig d'Elías Nieto Suárez. | Gtres

Per a la família Rivera, la Setmana Santa és la festivitat més arrelada i per la qual senten especialment devoció. Any rere any han format part de les seves confraries i també han estat presents els diferents actes de les processons. No obstant això, aquest any és molt més especial. 

Cayetano Rivera aquesta Setmana Santa no s'ha vestit de natzarè—de moment—, però com a bon devot no s'ha perdut un dels actes més importants de la festivitat a Sevilla, la 'Madrugá' del barri de Triana, celebrat dijous passat sant. Però aquest acte ha estat un dels més importants perquè ha estat acompanyat de la seva dona Eva González i del seu fill nounat Cayetano. 

La primera processó del petit Cayetano

Els tres han gaudit de la 'Madrugá' a més d'altres processons i romiatges de Sevilla. Rivera ha estat l'encarregat de publicar una emotiva fotografia a les seves xarxes socials on es pot veure al torero al costat de la seva dona que sosté al seu primer fill en braços, i als peus del pas de l'Esperança de Triana, del que és molt devot, igual que el seu germà Fran Rivera.

«Com cada Dijous Sant, la meva ment, el meu cor i ànima estan a Sevilla, en la Madrugá, amb Triana! Germans bona penitència», ha escrit Cayetano al costat de la feliç fotografia mostrant la primera Setmana Santa del petit Cayetano i la primera de moltes que passaran junts tota la família.

Gaudint de la celebració d'una manera més calmada és com estan passant aquests dies de Setmana Santa Rivera i Eva González. No obstant això, els seus germans sí que han gaudit d'aquesta arrelada tradició des de diumenge passat de Ramos.

Els Rivera gaudeixen de la Setmana Santa

Fran Rivera serà un dels encarregats de carregar a la Verge de Triana i des de fa setmanes porta assajant per aquest dia tan emotiu. Al costat d'ell també està la seva dona i les seves filles, la petita Carmen i també la seva filla major Cayetana, fruit del seu matrimoni amb Eugenia Martínez d'Irujo.

Per descomptat, qui no podia faltar en aquests actes de Setmana Santa ha estat Kiko Rivera, qui també ha estat acompanyat de la seva família, la seva dona Irene Rosales, i al costat de les seves dues filles. El fill de la tonellera ha mostrat el seu gaudi de les festivitats a les seves xarxes socials i no ha dubtat a mostrar la seva nova figura.


Comentaris

envia el comentari