Cayetano Rivera

Cayetano Rivera parla amb la seva filla adoptada en descobrir el que explica d'ell

A la llum la veritable relació entre Lucía Rivera i Cayetano Rivera

Entre tots els germans Rivera, el cert és que Cayetano Rivera sempre ha estat un dels més discrets. I és que tant Kiko com Fran Rivera estan més acostumats a la vida pública que el marit d'Eva González .

A més, a diferència d'ells dos, el torero, poques vegades, s'ha assegut en un programa de la petita pantalla per donar detalls de la seva vida privada. El fill de Paquirrin cuida fins al més mínim detall la seva intimitat, motiu pel qual rares vegades es troba a l'ull de mira.

Des de fa algun temps, hi ha un tema que preocupa a Cayetano Rivera i que està fent parlar molt. Un assumpte que té a veure amb la seva filla gran, fruit de la seva relació amb l'actriu Blanca Romero.

Primer pla Lucía Rivera
La filla de Cayetano Rivera ha resolt una vegada per tots els rumors | Europa Press

Així és la relació actual entre Cayetano Rivera i la seva filla

Fa uns anys, va sortir a la llum la informació que tant Cayetano Rivera com la seva filla gran, Lucía Rivera , no es porten tan bé com sembla. Cal recordar que el torero va contraure matrimoni el 2001 amb la mare de la jove quan aquesta ja havia nascut.

Tot i això, només conèixer la llavors petita, el marit d'Eva González va sentir tant d'afecte per ella que va decidir adoptar-la legalment. Però al cap de tres anys de matrimoni, l'actriu i el germà de Kiko Rivera van decidir posar punt final a la seva història d'amor.

Encara que van acabar en bons termes, segons es va rumorejar llavors, molt aviat la distància entre pare i filla va acabar passant factura en la seva relació. Per això, en els últims anys, s'ha rumorejat sobre un possible mal rotllo entre ells dos.

Això, malgrat que ella, sempre que sorgeix l'ocasió per parlar del seu pare, demostra que aquesta informació és falsa. «Últimament la relació amb ell (Cayetano Rivera) cada vegada és millor la veritat, perquè creixes i madures», va dir al seu moment.

«Em crida molt l'atenció que sempre em preguntin per la relació i es digui que no em porto bé amb ell. Em porto amb tots dos, amb l'Eva també, el que passa és que, lògicament, jo ho dic sempre que amb ella parlo menys”, explicava.

Fotomuntatge de Lucía i Cayetano Rivera.
Cayetano Rivera i la seva filla tenen una connexió especial | GTRES

D'aquestes declaracions son de ja fa un any, i des d'aleshores no se n'ha vist ni la jove ni el dretà junts públicament. Per això, com era d'esperar, aquests rumors ja extingits han tornat a ressorgir.

Per aquesta raó ahir, 20 d'octubre, la filla gran de Cayetano Rivera va comparèixer davant l'empresa i es va sincerar com mai sobre la relació que té amb el torero. «Està tot genial, la veritat, està perfecte. Avui hi he estat i està perfecte», assegurava visiblement feliç.

Sens dubte, tal com ella comenta, està molt unida a la seva família, sobretot als seus dos germans petits: Martín, fill per part de mare, i Cayetano, de Rivera.

La vida sentimental de Cayetano Rivera

La intimitat de Cayetano Rivera sempre ha estat força discreta de cara als mitjans. Però pel que se sap el 2004 el torero es va divorciar de Blanca Romero. A partir de llavors poc es va saber sobre les relacions sentimentals següents.

No va ser fins a l'any 2015 que el germà de Fran Rivera va tornar a passar per l'altar, en aquella ocasió, amb Eva González , presentadora de La Voz. Amb ella va tenir el seu segon fill, Cayetano, que va néixer el 2018.