Cayetano Rivera està molt preocupat pel ritme de treball i l'embaràs d'Eva González

La carregada agenda de la presentadora l'obliga a treballar moltes hores i fer molts viatges

Eva González y su marido, Cayetano Rivera
Eva González i el seu espòs, Cayetano Rivera | Cedida

L'embaràs d'Eva González està portant molta felicitat a ella i a la seva parella, Cayetano Rivera. Tanmateix, ell està molt preocupat per l'intens ritme de treball que porta la presentadora de 'Masterchef'. Els seus familiars creuen que la seva agenda laboral no hauria d'estar tan carregada perquè el seu estat cada cop avança més.

«Jo la veritat és que estic molt preocupat perquè l'esforç i el desgast que suposa el programa l'obliga a matinar molt, treballar moltes hores i fer molts viatges», assegurava preocupat Cayetano a 'Chance'. De fet, en tot aquest temps ha intentat no separar-se gaire d'ella i donar-li suport en tot moment.

«Estic desitjant que pari perquè pugui descansar la resta que li queda d'embaràs», explicava el pare de la criatura que està prevista que neixi en tan sols dos mesos. Rivera està intentant que Eva abandoni els platós, sobretot ara que esdevindrà la recta final del seu embaràs. Es tracta del primer fill que té la parella i, tot i el desgast de la presentadora, tenen molta il·lusió i ganes de començar aquesta nova etapa que els espera.
 

El fill encara no té nom

El petit que naixerà del matrimoni d'Eva i Cayetano arribarà al món aquest mes de març, però els seus pares encara no saben quin nom li ficaran. Aquesta és una qüestió per la qual tots els pares han de trobar una resposta, que no és pas fàcil trobar. Sembla que els dubtes els aclaparen i, probablement, cadascú tingui unes opcions prioritàries, fet que els hi resultaria problemàtic.

Tot i això, ben segur que acaben ficant nom al seu bebè, si no ara, més endavant. «Continuem amb les negociacions, esperarem que neixi perquè no arribem a cap acord i hi ha empat», assegurava el matrimoni confós sense saber quin nom escollir.


Comentaris

envia el comentari