Primer pla de Cayetano Rivera.

Cayetano Rivera tanca els seus problemes amb Eva González utilitzant 7 paraules

Cayetano Rivera es pronuncia sobre la separació

Cayetano Rivera està passant un dels moments més complicats de la seva vida. Després de la notícia de la seva separació amb Eva González, el torero acaparava tots els titulars de la premsa del cor. Tanmateix, tothom sap que a Cayetano no li agrada gens ser el centre d'atenció per la seva vida personal.

Tant el torero com la presentadora sempre han intentat mantenir la vida privada allunyada de la pública. Per això, estar al centre de la polèmica no ha de ser plat de bon gust per a cap dels dos. Ara, Cayetano ha estat captat per les càmeres d'Europa Press i les seves paraules han estat molt reveladores.

Cayetano Rivera reapareix davant els mitjans de comunicació

Cayetano ha dedicat tota una vida dedicada als mitjans de comunicació, però exposar la seva vida personal és una cosa que sempre ha intentat evitar. D'altra banda, Eva González també ha mantingut una postura molt semblant a la del seu futur exmarit.

Fa només una setmana, una reportera li preguntava a la presentadora si demanarien la nul·litat eclesiàstica. La model va respondre de manera concisa però contundent: «Quina barbaritat!», va exclamar. Després d'això, Eva no s'hi va tornar a pronunciar.

Cayetano Rivera
Cayetano Rivera reapareix davant els mitjans de comunicació. | Europa Press

Ara ha estat Cayetano qui n'ha parlat, això sí, en una línia molt semblant a la de la seva dona, perquè les càmeres d'Europa Press el van enxampar. Amb un rostre molt seriós i hermètic Cayetano ha trencat el seu silenci amb 7 paraules que han reafirmat la seva postura: «Mira, és que no parlaré d'això, perdona'm», assegurava davant la periodista.

D'aquesta manera, ha deixat més que clar que no es pensa pronunciar sobre totes les especulacions i informacions que s'estan publicant. Cayetano prefereix esperar que es calmi tota la tempesta mediàtica i romandre en silenci.

No hi ha dubte que, el 2022 passarà a ser un dels anys més durs del torero després de tot l'enrenou mediàtic. Segons ha transcendit a la premsa, Cayetano estaria travessant moments molt durs i ara necessita més que mai el suport dels seus. De la mateixa manera, Eva González també ha optat per refugiar-se en la feina i en els seus amics per poder suportar tota la pressió mediàtica.

Muntatge de la nova casa de Cayetano Rivera
Cayetano Rivera ha llogat una casa luxosa per estar prop d'Eva. | Europa Press

La nova vida de solter de Cayetano Rivera

Cayetano està reestructurant completament la seva vida. Fa unes setmanes es confirmava que el germà de Fran Rivera ja tenia nou domicili: Cayetano ha llogat un luxós xalet molt a prop de Mairena del Alcor, a 20 minuts d'Eva González.

La casa es troba en una prestigiosa urbanització als afores de Sevilla. Compta amb tres plantes i 200 metres quadrats, més de 180 metres quadrats dels quals són construïts. A més a més, té cinc habitacions, tres banys i un saló enorme. També compta amb tot tipus d'extres com ara piscina privada, pista de pàdel i una impressionant terrassa.

Aquest canvi de casa estaria motivat per poder estar molt més a prop del seu fill, Cayetano Jr. Segons han publicat diversos mitjans de comunicació, es tractaria d'un domicili provisional fins que la model i el torero puguin aclarir la situació personal. Per altra banda, Eva González continua vivint entre Sevilla i Madrid, ja que està immersa en la nova edició de La Voz.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp