Els CDR convoquen aquesta tarda una «gran mobilització» a Barcelona «contra la repressió i cap a la República»

Protestaran contra l'empresonament de polítics catalans i els líders de les entitats sobiranistes

«Gran mobilització» aquest diumenge a Barcelona. Així ho anuncia el perfil de Catalunya dels Comitès en Defensa de la República (CDR), que lluny de conformar-se amb les protestes protagonitzades aquests darrers dies han convocat una nova manifestació a les 16.00 hores a la font de Canaletes, a la capital del país.

Amb el lema «Contra la repressió i cap a la República: vaga general» es desconeix quin serà el recorregut ni si es farà cap acció com les que s'han desenvolupat aquest mateix cap de setmana no només a Barcelona sinó també a Tarragona, a Lleida, a Girona o a la Jonquera, entre d'altres. Els CDR es caracteritzen pel seu secretisme a l'hora de convocar les seves accions, per la qual cosa fins aquesta tarda no es preveu que hi hagi més informació.

Convocatòria de marxa lenta a l'Eix Transversal

Mentrestant, de cara a aquest diumenge també, el CDR de l'Alt Ter ha convocat una marxa lenta amb cotxe per l'Eix Transversal. Serà a partir de les 8:30 hores del matí i han quedat a l'aparcament de Coll de Ravell.

Concentracions davant les delegacions del Govern

Finalment, aquest vespre també hi haurà concentracions de les delegacions del govern. La convocatòria s'ha fet pública a través de les xarxes amb l'etiqueta que ja ha començat a córrer: «Primavera catalana».


Comentaris

envia el comentari