ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Celestino Corbacho critica que Núria Marín dediqui «moltes energies» a allunyar-se del seu llegat com alcalde

L'exalcalde socialista de l'Hospitalet ha aconsellat a l'actual alcaldessa que no competeixi amb la seva etapa al capdavant de l'Ajuntament i ha descartat tornar a la política municipal, en una entrevista a 'El Llobregat'

Celestino Corbacho critica que Núria Marín dediqui «moltes energies» a allunyar-se del seu llegat com a alcalde. | Bertran Cazorla

L’exalcalde socialista de l’Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho, ha lamentat «les energies» que, segons assegura el polític, destina l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, per allunyar-se del seu llegat com a batlle del municipi i ha descartat tornar a la política local, en una entrevista al diari digital 'El Llobregat'.

«Crec que la meva ombra ha estat sempre molt allargada i que Núria Marín ha intentat allunyar-se de l'ombra del xiprer. No sé si ho ha aconseguit o no, però de vegades es dediquen moltes energies a això i al final els resultats són pobres», ha afirmat Corbacho, que ha assegurat que no està en el seu pensament tornar a ser alcalde i ha aconsellat no rivalitzar amb la seva trajectòria al capdavant del consistori.

«La meva etapa d'alcalde va ser gloriosa. Recomanaria als qui m'han succeït que no competeixin amb ella, perquè serà difícil que la superin i millor que es dediquin a governar el present», ha declarat qui va ser batlle de l’Hospitalet durant catorze anys, que ha criticat el canvi de les polítiques de l’Ajuntament de l’Hospitalet en relació a la gestió de la ciutat.

«S'haurien d'haver seguit fent polítiques no tan dirigides al fenomen creixent migratori com al fet de com s'ha de governar aquesta ciutat amb una heterogeneïtat tan complexa. I aquí sí que trobo una falta de visió de saber que aquesta ciutat ja no tornarà a ser la de l'any 2000 i que necessita un projecte que miri més cap a davant», ha manifestat Corbacho, que també ha aprofitat per recordat que va ser ell «qui va posar» Marín d’alcaldessa i no per haver guanyat unes primàries. «A partir d'aquí els errors i els mèrits ja no em corresponen a mi, sinó a Núria Marín», ha comentat l’exalcalde de l’Hospitalet.

«Per governar el present serveix qualsevol persona, però sempre he sostingut que un polític ha de tenir una política d'anticipació. El dia a dia resol problemes però no dirigeix bé la nau. La crisi econòmica ha impactat tant que ha fet que aquest tema i altres no estiguin en l'agenda d'alguns governs locals», ha sentenciat Corbacho.


Comentaris

envia el comentari