Isabel Pantoja de jove amb la seva mare, Ana Martín

Uns 100.000 euros: el dineral que pot guanyar Isabel Pantoja per la mort de la seva mare

Després de la mort de Doña Ana, s'ha produït un retrobament entre Kiko Rivera i la seva mare, que podria vendre per una quantitat molt sucosa

La mort de la mare d'Isabel Pantoja, Doña Ana, ha commocionat la família Pantoja, que es troba destrossada. La matriarca del clan Pantoja moria ahir dimecres 29 de setembre amb 90 anys. 

Una mort que arriba en un moment delicat al clan Pantoja a causa de la relació que la Pantoja manté amb el seu fill Kiko. Després d'un any de continus retrets del DJ a la seva mare, el retrobament entre els dos es va produir la matinada de dimecres. Va succeir a la finca de Cantora.

Kiko Rivera va decidir agafar un avió des de l'illa La Graciosa amb la seva germana Isa i la seva cosina Anabel. Va arribar a Cantora a la matinada per retrobar-se amb la seva mare en aquest moment difícil. S'ha especulat molt sobre quina rebuda li esperaria al DJ per part de la mare i Agustín, el germà d'ella.

De fet, sembla que hi va haver un fort enfrontament durant la tarda de dimecres entre Agustín Pantoja i la 'tonadillera'. Tot motivat a la negativa d'Agustín que Kiko Rivera entrés a la finca de Cantora.

I és que el germà d'Isabel no perdona tots els atacs que Kiko li ha fet a la seva mare.

Sembla, però, que al final tot va passar amb normalitat. El DJ va accedir a la finca al voltant de la una de la nit i va estar fins a les quatre de la matinada.

Un retrobament que podria costar 100.000 euros

Ara, Kiko Rivera i la seva germana podrien treure benefici del gran dolor que estan patint després de la pèrdua de la senyora Ana. Donats els antecedents de drames familiars, enfrontaments, i tots venuts en revistes o en televisió, no seria d'estranyar que traguessin profit d'aquesta pèrdua.

I és que la família Pantoja està acostumada a transformar en bitllets qualsevol problema de la seva vida. Així que pot ser que no es resisteixin a una oferta temptadora per part d'algun programa o revista.

De fet, ja hi ha ofertes temptadores en joc. La foto de l'abraçada entre mare i fill en el seu retrobament podria valer 75.000 euros. Els rumors expliquen que ja s'hauria posat aquesta quantitat sobre la taula, ja que es tracta d'una portada molt desitjada.

25.000 euros seria la xifra per una imatge de Chabelita abraçada a la seva mare. Així que amb el 'combo' perfecte, la Pantoja podria embutxacar 100.000 euros.

Són unes imatges molt impactants, ja que es convertirien en les primeres entre la cantant i els seus fills després d'un any de retrets i de guerra oberta. A més, si alguns dels implicats decidissin parlar, donant detalls de com va ser el retrobament, la xifra pujaria moltíssim més.

És difícil imaginar-se que en aquests durs moments la 'tonadillera' o Kiko Rivera puguin vendre un moment així. Però aquesta família està molt acostumada a vendre les intimitats de les seves vides a revistes i platós:

Kiko Rivera ha cobrat fortunes per titllar la seva mare de tot i han venut casaments, batejos, naixements, etc.

Per tant, no ens estranyaria tant que la foto del seu retrobament estigui en alguna portada de revista. Gràcies a això, la família s'embutxacaria mínim 100.000 euros.

Per ara, el que cobrarà Anabel Pantoja per l'exclusiva del seu casament ja ha augmentat. Si abans anava a cobrar 60.000 euros per vendre l'exclusiva de les fotos, amb la mort de Doña Ana tot ha canviat.

Amb la possibilitat que la cosina de Kiko pugui explicar alguna cosa del que ha succeït a Cantora, el casament ja s'ha revalorat.