ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

La cervesera sabadellenca 'Nómada Brewing', al 'top 3' de les cerveses de l'any a la 'Barcelona Beer Festival'

El festival de cerveses artesanes ha aconseguit una assistència rècord, amb més de 30.000 persones

Cerveses de la sabadellenca 'Nómada Brewing'
Cerveses de la sabadellenca 'Nómada Brewing' | @nomadabrew

La cervesera sabadellenca ‘Nómada Brewing’ ha aconseguit sis medalles a la ‘Barcelona Beer Festival’ que es va celebrat aquesta setmana passada al recinte de La Farga de l'Hospitalet de Llobregat, situant-la en el tercer lloc del rànquing de les millors cerveses de l’any.

Aquest festival de cerveses artesanes, que enguany ha celebrat la seva tercera edició, premia les millors elaboracions del sud d’Europa.  Enguany, la cita va comptar amb una assistència rècord de més de 30.000 persones, i s’hi van valorar més de 1.000 varietats de cervesa artesana d’arreu del món.

La sabadellenca 'Nómada Brewing'

'Nomada Brewing', cervesera craft espanyola molt reconeguda per la gran innovació que apliquen a les seves receptes, va ser fundada l’any 2011 per Sami Claret i Javier Aldea. Més tard, l’any 2016, el grup Mahou San Miguel va adquirir el 40 per cent de l’empresa. Actualment, i segons informen diversos mitjans locals, a 'Nómada' elaboren 13 cerveses, que es poden provar al bar Olut del centre de la ciutat. 

Aquest, però, no és el primer premi que s'emporta la cervesera sabadellenca, ja que l’any passat, la seva cervesa ‘Papaya Rye’ va ser inclosa en el 'Top' 100 mundial de cerveses artesanes.

Així doncs, aquests certament, els premis del qual són atorgats per un jurat professional format per jutges nacionals i internacionals, té com a objectiu elevar la categoria de cerveses artesanes i posar en valor el seu potencial per a la gastronomia.

Més de 100 sortidors de cervesa 

D'altra banda, cal recordar que el festival compta amb col·laboracions de grans cerveseries i altres festivals, com són Chambly-Québec, la Brewers Association d'EUA o el Moscow BeerFest, entre altres.

Tanmateix, els assistents poden gaudir de més de 100 sortidors, els quals que estan servint al voltant de 500 cerveses diferents, cadascuna seleccionada pel seu sabor únic i la seva història. 


Comentaris

envia el comentari