Primer pla de César Muñoz a la presentació de 'Así es la vida'

César Muñoz frena 'Así es la vida' i confessa que ha fet un petó a Terelu Campos

César Muñoz se sincerava sobre el seu petó amb Terelu Campos

César Muñoz ha estat una de les cares imprescindibles d'aquest estiu a la graella televisiva de Telecinco. I és que el jove presentador ha estat al capdavant del programa 'Así es la vida' juntament amb Sandra Barneda.

Dijous a la tarda, César Muñoz paralitzava el programa per confessar una cosa molt sorprenent respecte a Terelu Campos. En concret, el presentador s'aventurava a revelar que va fer-li «un petó» a Terelu Campos. Les seves paraules van enxampar molts col·laboradors per sorpresa, però no Alejandra Rubio, que es trobava a plató quan César ho va relatar.

César Muñoz revela que va fer un petó a Terelu Campos

'Así es la vida' ens continua regalant moments. Durant l'emissió de dijous passat, el programa es va encarregar de mostrar alguns dels moments més mítics de Terelu Campos com a presentadora. La filla gran de María Teresa Campos porta tota una vida dedicada als mitjans de comunicació, i al programa van fer un repàs de la seva carrera pel seu 58è aniversari.

Alejandra Rubio, que és una de les col·laboradores habituals, no podia amagar la cara de sorpresa en veure algunes imatges de la seva mare a la televisió. «He al·lucinat», comentava Alejandra després de veure la seva mare com mai l'havia vist.

Muntatge en primer pla de Terelu Campos i César Muñoz feliços
César Muñoz revela el que va viure amb Terelu Campos | GTRES, Europa Press, catalunyadiari.com

Després d'això, César Muñoz va comentar a Rubio la gran semblança física que tenen totes dues. Encara que la jove sembla que no estava del tot d'acord. «Que va, tant de bo. Jo tinc molta barreja dels meus pares. Ella té el nas perfecte i la meva mare sempre em diu 'Tu no tens el meu nas' i li dic 'Ja, filla, ja ho sé. No cal que m'ho diguis'», comentava Alejandra.

Tanmateix, el gran moment de la tarda arribava quan el presentador frenava el programa en revelar la divertida anècdota amb Terelu Campos que va acabar en petó. Tal com va explicar César, tots dos van coincidir en un Orgull i es van fer «un petó consentit». En sentir això, Alejandra Rubio assentia amb el cap de manera que semblava recordar aquesta divertida anècdota.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu Campos celebra el 58è aniversari

Com no podia ser altrament, Terelu complia la tradició celebrar el seu aniversari en companyia de les persones més importants de la seva vida. Així doncs, la col·laboradora va triar un local exclusiu de Madrid per reunir els seus amics i familiars.

Terelu posava en companyia de la seva filla Alejandra abans d'entrar al local on va bufar les espelmes i va donar la benvinguda als 58 anys. Després d'uns mesos una mica convulsos, tant personalment com professionalment, no hi ha dubte que la celebració del seu aniversari ha suposat un motiu d'alegria.

Terelu Campos amb cara de sorpresa a l'entrada del restaurant on va celebrar el seu aniversari
Terelu Campos a la celebració del seu 58è aniversari | Europa Press

A la celebració també va ser Carmen Borrego i la seva filla, Carmen Almoguera. D'altra banda, entre alguns dels seus amics coneguts hi havia el matrimoni format per Raúl Prieto i Joaquín Torres. De fet, la celebració del 58è aniversari haurà suposat una veritable pujada d'energia per recarregar les piles i afrontar els propers mesos.

De moment, el futur televisiu de Terelu Campos segueix a l'aire, ja que no hi ha cap projecte ferm sobre la taula. Això sí, el pròxim mes d'octubre podrem gaudir del docu-reality que ja ha enregistrat gran part dels col·laboradors de 'Sálvame'.