Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega presentant el seu nou programa a Antena 3

César Vidal, ex de Sonsoles Ónega, descobreix què ha fet després de marxar

Sonsoles Ónega llança una indirecta a la seva exparella

Sonsoles Ónega s'ha vist afectada per la nova notícia que ha arribat directament des de la nova cadena. Antena 3 ha adquirit un nou fitxatge per al seu equip. Es tracta de l'arquitecte César Vidal, l'home de 45 anys que mantenia una relació amb la presentadora.

Tots dos han decidit posar punt final al seu amor després de dos anys de relació. Ha arribat l'hora per a tots dos d'anar per camins separats i de dir adeu a la seva convivència.

Aquestes últimes setmanes estan sent tota una muntanya russa per a ella, i és que arran del seu abandonament a Telecinco, la seva vida ha fet un gir complet. I més, amb aquesta nova decisió que han pres després de molt de temps.

Sonsoles Ónega no s'ha pogut contenir més i ha pronunciat unes quantes paraules carregades d'un significat més que revelador sobre això. Tot plegat, després de deixar enrere l'escenari de discreció que han volgut portar pel que fa a aquest tema.

Es tracta d'un assumpte de què estàvem més que convençuts que es duria a terme amb la màxima discreció, com han fet al llarg de la seva relació.

Sonsoles Ónega deixa definitivament la seva relació

Moltes emocions són les que es troben al cor de la periodista. Recordem que aquestes últimes setmanes l' 'affaire' d'Alba Carrillo i Jorge Pérez ha estat el protagonista del món rosa. Però, ara arriba una nova sorpresa per a tothom.

La presentadora d´Antena 3 s´ha vist sorpresa per una nova incorporació de la cadena. Es tracta de César Vidal, l'home amb qui Sonsoles Ónega ha mantingut una relació de dos anys i que acaben de donar per finalitzada.

Sonsoles Ónega i César Vidal
Sonsoles Ónega amb la seva parella, César Vidal | GTRES

El mes de desembre ha arrencat amb aquesta sorprenent notícia. Totes les mirades estan posades sobre ells, per conèixer algun detall sobre el que ha passat. Cal esmentar, a més, que tots dos estaven portant una relació molt discreta i allunyada de les càmeres.

La periodista ha parlat clar

Després de conèixer aquesta nova informació que implica la mateixa Sonsoles Ónega i la seva exparella, la presentadora d' Y ahora, Sonsoles ha deixat anar una frase una mica agredolça. Amb l'arribada del Nadal i del tema dels regals, la professional ha deixat molt clara la seva opinió sobre això.

«S'han de tornar els regals quan es trenquen les relacions». Així s'ha pronunciat Sonsoles Ónega en el debat sobre: què passa amb els detalls que es donen, però la parella parteix peres?

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega ha canviat de vida | ATRESMEDIA

La seva opinió ha deixat tothom especialment sorprès atesa la situació actual en què es troba. Davant de l'ambient de tensió que s'havia creat, ha afegit: «És un tema».

Sabem que Sonsoles Ónega no s'ha volgut pronunciar sobre la seva ruptura, un tema que tot el seu equip ha respectat. Però, la veritat és que aquesta frase de la qual parlem ha deixat molt a desitjar.

Un tema molt discret

Ni la comunicadora ni la seva exparella han volgut donar cap detall sobre el que ha passat. Ja hem vist com al llarg dels dos anys de parella se'ls ha vist junts en comptades ocasions.

Muntatge de fotos de César Vidal i Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega ha donat una gran notícia en directe | GTRES-TELECINCO

Era d'esperar, doncs, que si han estat discrets en la seva relació, ho serien també o fins i tot més en la seva ruptura. Sonsoles Ónega i Cèsar han preferit anar per camins separats, sense confirmar ni matisar cap mena d'informació.

El fitxatge de la cadena ha compartit a través del seu perfil d'Instagram, un 'story' en què ha deixat veure una frase malenconiosa i inacabada «Al mal temps...».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp