La sorprenent resposta de Cesc Fábregas a la fan que volia passar una nit amb ell

La resposta de Cesc Fábregas a una de les seves seguidores de Twitter demostra quant estima a la seva dona

La resposta de Cesc Fábregas a una de les seves fans ha sorprès Twitter, ja que el jugador del Chelsea, rep centenars de missatges cada dia i no és comú que respongui. Fábregas rebia un missatge a través de Twitter on la seva fan li feia la proposició de passa la nit junts. «No et sembla que seria increïble passar la nit junts?, Què opines?», li preguntava la seva seguidora Lin Egan.

Per sorpresa dels seus seguidors, el futbolista no ha deixat escapar l'oportunitat de fer públic l'amor per la seva parella, Daniella Semaan, i contestava a la pregunta, «No, gràcies. La meva dona està a milles de qualsevol altra». Resposta que s'ha fet viral a la xarxa i ja té més de 9 mil 'likes' i més de 17 mil retuits.

Una relació de set anys

Cesc Fábregas manté una relació amb Semaan des del 2010, i tot i la diferència d'edat, ja que li porta 12 anys al jugador, la seva relació és una de les més solides del món futbolístic. Tenen tres fills i les seves mostres d'amor són molt comuns a les xarxes socials. La exmodel libanesa, també va contestar a Twitter per agrair al jugador la seva resposta i fidelitat cap a ella.


Comentaris

envia el comentari