Primer pla de Chabeli Navarro en un post d'Instagram

Chabeli Navarro fa un pas endavant i mostra les proves contra Bertín Osborne

Chabeli Navarro reapareix a 'Fiesta de verano' amb documentació sobre la seva història amb Bertín

Chabeli Navarro ha donat un cop a la taula i ha reaparegut al plató de 'Fiesta' per aportar noves proves que donarien més llum a la seva història amb Bertín. Un cop més, Chabeli Navarro ha demostrat que no té por de parlar ni d'explicar la seva història.

Va ser el cap de setmana passat quan Chabeli apareixia al plató de 'Fiesta de verano' per fer front a totes les seves paraules. Després d'això, Bertín llançava un comunicat on desmentia completament les paraules de Navarro. Això ha fet que, aquesta tarda, Chabeli faci un pas endavant i hagi tornat al plató de 'Fiesta' amb àudios i nous documents.

Chabeli Navarro torna a la càrrega contra Bertín Osborne

«Vaig tenir no més de tres o quatre trobades amb la senyoreta Chabeli Navarro. Al cap de poc temps d'una de les darreres trobades, em va trucar per telèfon per dir-me que estava embarassada. Al principi vaig pensar que era una broma de mal gust», així ho afirmava Bertín al comunicat emès aquesta setmana.

Captura de pantalla del programa 'Fiesta' del dia 29 de juliol de 2023 en què apareix Chabeli Navarro amb les proves contra Bertín Osborne
Chabeli ha reaparegut al plató de 'Fiesta de Verano' | Telecinco

Després de les incendiàries paraules de Chabeli al plató de 'Fiesta de verano' durant el cap de setmana passat, Bertín decidia contraatacar amb un comunicat.

El cantant assegurava que «no podíem ni estava disposat a tenir un fill pel tipus de relació que havíem tingut». A més, Chabeli va afirmar la setmana passada que «em va dir que s'havia fet la vasectomia».

Ara, Chabeli ha decidit tornar a trepitjar el plató de 'Fiesta de verano' amb tota mena de documentació i àudios per desmuntar el comunicat de Bertín Osborne. Un dels primers a escoltar els àudios on se sent Bertín i Chabeli parlar sobre interrompre l'embaràs ha estat Aurelio Manzano.

El periodista ha revelat als espectadors el que es diu en aquest àudio i que no deixarà ningú indiferent. «És una conversa entre Chabeli i Bertín en què parlen d'interrompre l'embaràs. Ell li explica el que el metge li ha dit respecte a quin seria el procés pel qual ella hauria de passar. Si ell ha negat que no sabés que ella estava embarassada, en aquest àudio es demostraria», ha assegurat.

Amb Chabeli de nou al plató, la sevillana s'ha pronunciat sobre les paraules de Bertín al comunicat. «En el moment que nega conèixer-me, perd qualsevol credibilitat. Nosaltres no teníem una etiqueta de parella, però ens estàvem coneixent» assevera Chabeli Navarro.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, Navarro ha volgut deixar clar un dels punts més importants i és que, segons ha afirmat, “per calendari, el pare del nadó era ell”, ha sentenciat.

Aulerio Manzano no compra les paraules de Chabeli Navarro

Tot i que Chabeli ha intentat mantenir la seva versió, la resta de col·laboradors de 'Fiesta', especialment Aurelio Manzano i Mónika Vergara, s'han mostrat molt reticents sobre això. Cap dels dos col·laboradors ha comprat les paraules de la sevillana.

Primer pla de Chabeli Navarro amb rostre seriós al plató de 'Fiesta'
La versió de Chabeli, al punt de mira | Mediaset

Manzano ha assegurat que la seva versió «continua anant d'un costat a l'altre» i no està sent «concreta». Tot i això, Chabeli reconeixia que «estava sent cautelosa amb les seves paraules» ja que estava sent assessorada pels seus advocats sobre quins temes podia tractar.