Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Chabelita i Asraf, disgustats amb Anabel Pantoja per un gest molt lleig

La neboda d'Isabel Pantoja ha fet una cosa que ningú de la família s'esperava

El passat cap de setmana es va donar a conèixer que Isa Pantoja i Asraf Beno passaran per l'altar. La filla de la 'tonadillera' es casarà per primera vegada després de la petició de mà del seu xicot. Els Pantoja estan de moda: d'una banda, Kiko Rivera acapara el focus mediàtic després de confessar tots els seus problemes personals a 'Sábado Deluxe' i, d'altra banda, Isa Pantoja es casarà amb Asraf. Però ara entra en joc també Anabel Pantoja, que acaba de fer un gest molt lleig.

Asraf Beno és la parella amb qui més temps ha estat Isa Pantoja. Tots dos es van conèixer a 'GH VIP', quan la filla de la cantant encara estava amb Omar Montes. Després de sortir de la casa de Guadalix va trencar amb ell. Setmanes després, va confirmar que havia iniciat una relació sentimental amb Asraf. Avui dia ja fa dos anys que estan junts i la realitat és que al model li ha costat molt integrar-se a la família, tant, que fins i tot a hores d'ara encara no està del tot còmode i menys, després del que ha fet Anabel Pantoja.

Asraf explica tota la veritat

Asraf va confessar a la revista 'Lecturas' que està enfadat amb Anabel, la cosina de la seva futura dona. El jove està sorprès per l'últim que acaba de fer, i és que l'andalusa ha deixat de seguir Asraf a les xarxes socials. El futur marit d'Isa P ha confirmat a l'esmentada revista que el seu enuig amb ella es deu a això, al fet que no el segueix a Instagram. «Anabel m'ha deixat de seguir a Instagram, estic enfadat amb ella. Em vaig trobar de sobte amb això», ha explicat a la revista.

De moment, Anabel Pantoja no s'ha pronunciat sobre aquest tema. Asraf ha volgut deixar clar que no entén el motiu: «Tinc una aplicació d'aquestes al mòbil que diu qui ha deixat de seguir-te i ho vaig veure», ha reconegut Asraf a 'Lecturas'. Després de veure això, el promès d'Isa Pantoja també va decidir prémer el botó de 'deixar de seguir'. Aquest és el motiu del veritable enuig que ell mateix ha confessat.

Ara només falta saber la versió d'Anabel. Asraf espera que la cosina de la seva xicota li expliqui el que ha passat: si es tracta d'un error o si és una cosa intencionada, fruit d'alguna cosa que hagi pogut passar entre els dos. Tots dos tenen una gran quantitat de seguidors a les xarxes, motiu pel qual és molt important que no els deixin de seguir.