Chabelita podria iniciar-se en el món de la música

Una prova és que està visitant molt l'estudi de gravació d'Omar Montes

Isa Pantoja en el photocall de la discoteca donde celebró su 23 cumpleaños
Isa Pantoja al photocall de la discoteca on va celebrar el seu 23 aniversari| Cedida

Fa pocs dies que Chabelita anunciava que la seva intenció es deixar la televisió: «Aquest món està molt bé i una al final es cansa, i tampoc viuré tota la meva vida del mateix», deia assegurant que està disposada a donar per acabada una etapa.

  • També pots llegir:  Chabelita dirà adeu a la televisió a partir de gener

D'aquesta forma deixava clar que a partir d'ara no la veurem a la tele, almenys, no tan sovint ni per parlar de la seva vida. Sobre els seus futurs projectes deixava només una pista: «Ha arribat el moment de fer alguna cosa seriosa». I aquesta cosa podria ser iniciar una carrera al món de la música, com ja va fer la seva mare.

Chabelita vol ser cantant

Ha estat la periodista Marta Riesco qui ho ha explicat a 'El programa de Ana Rosa'. Segons ha dit, Isa Pantoja estaria fent una cosa de forma molt habitual que la delata, visitar l'estudi de música de la seva parella, Omar Montes, el cantant de música electrollatina.

Encara no hi ha res confirmat però les pistes apunten en aquesta direcció, qui sap si Chabelita publicarà la seva primera cançó en solitari o si farà alguna col·laboració amb Omar, tot podria ser.

Una família d'artistes

El que està clar és que no seria res estrany veure-la als escenaris tenint en compte la família de la qual ve. Chabelita seria la darrera del clan Pantoja en introduir-se al món de la música. Potser li acaba anant tan bé com a la seva mare, Isabel Pantoja, una de les figures més reconegudes de la música tradicional a Espanya.

Però no només la seva mare ha triomfat. Cal mencionar que el seu germà, Kiko, també té la seva carrera com a DJ i cantant. Agustín Pantoja, Antonio Cortés Chiquetete i alguns dels seus fills i Silvia Pantoja són alguns dels familiars de la jove que són artistes en el món de la música.

Chabelita Pantoja y Omar Montes en el plató de 'GH VIP 6'
 
Chabelita Pantoja i Omar Montes al plató de 'GH VIP 6'| Cedida

 

Més temps per estar amb Albertito

Una de les coses més positives que podria tenir la retirada de la televisió de Chabelita és que ara tindrà més temps per estar amb el seu fill, el petit Albertito. Els darrers anys ha estat bastant ocupada amb les seves participacions en programes com 'Supervivientes', 'Gran Hermano VIP', 'Mujeres y hombres y viceversa' o 'Sálvame' entre altres.

Ara podria ser el moment perfecte per consolidar una gran relació mare-fill. Precisament aquest podria haver estat el motiu de la decisió de la filla d'Isabel Pantoja, però cal tenir també en compte que, si el que vol és ser cantant, tornarà a quedar-se sense temps per passar amb el seu nen.

Chabelita, ¿periodista?

Una de les altres coses a les quals es podria dedicar ara Chabelita seria al periodisme. Evidentment seria un projecte de futur, ja que encara no té els estudis necessaris per treballar-hi de forma professional. S'està començant a parlar de què, als seus 24 anys, la filla d'Isabel Pantoja voldria començar els estudis universitaris.

Cal mencionar també que si, finalment totes aquestes opcions no li surten bé, Isa no tindria problemes per trobar feina i és que, com ja va dir la seva mare, Chabelita té «una titulació per fer classes d'anglès, és professora d'anglès i es pot guanyar la vida perfectament».


Comentaris

envia el comentari