Chabelita torna a posar en entredit la seva relació amb Alberto Isla: «He de parlar amb ell»

La filla de la cantant Isabel Pantoja assegura que va tenir un afer amb un altre noi

Imagen de Chabelita en 'Sálvame Deluxe'.
Imatge d'arxiu de Chabelita a 'Sálvame Deluxe' | Telecinco

Fa uns mesos, semblava que la relació entre Alberto Isla i Chabelita era idíl·lica, però sembla que tot s'ha torçat arran de la publicació d'unes imatges a 'Sálvame Deluxe', i tot mesos abans del seu matrimoni. Amb aquestes afirmacions sobre la taula, Chabelita ha hagut de sortir al pas per desmentir la informació que s'ha donat.

La filla adoptiva d'Isabel Pantoja assegura que se sent «molt amoïnada», tot parlant amb Kiko Hernández i Jorge Javier Vázquez en la darrera edició de 'Sálvame'. Els dos han confirmat la versió de Chabelita i diuen que els rumors d'infidelitat son rotundament falsos. Segons sembla, la jove va sortir de festa amb uns amics i va compartir l'habitació d'un hotel amb un noi, tot i que haurien dormit en llits separats.

La infidelitat de Chabelita a Alberto Isla

Chabelita i Alberto Isla
Chabelita i Alberto Isla a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Les imatges que han sortit als diversos mitjans es corresponen al dijous 10 d'octubre. Al llarg d'aquella nit, la jove va sortir de festa amb uns amics, entre els quals es trobava un antic participant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa': Tony. Els dos son els protagonistes d'una escena bastant pujada de to.

Els fotògrafs van poder comprovar com la parella de joves entrava en un hotel, un fet que la filla de la cantant ha justificat. Chabelita assegura que tornava a casa amb ell després d'una nit on havia perdut la cartera. Sempre segons Chabelita, la situació es va tornar insostenible quan es va adonar que també havia perdut les claus.

En aquest moment Tony li va recomanar que es quedessin en un hotel per poder arreglar el problema l'endemà, amb més tranquil·litat. Va ser en aquest moment quan van demanar una habitació, amb el requisit que hi hagués un sofà i un llit per poder dormir separats.

Chabelita no confia en el seu promès

Després d'aquests rumors, podem dir que Chabelita sempre es troba, per un motiu o per un altre, a l'ull de l'huracà. La jove va deixar tothom bocabadat quan va assegurar que no confiava en el seu promès. Tot i ser ella qui ha aixecat els rumors d'infidelitat, Chabelita carrega contra Alberto Isla.

«Porto dues setmanes molt malament. He de parlar amb ell d'altres coses que he vist del seu pare i que m'han arribat», va dir. Finalment, va afegir: «Parlarem. Si ell aconsegueix creure'm a mi i jo a ell, potser ens perdonarem».


Comentaris

envia el comentari