Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco

Isa Pantoja carrega contra el seu germà Kiko amb la multa policial que acaba de caure

A Isa no li ha fet gens de gràcia el que ha passat

Isa Pantoja no té vacances aquest mes d'agost. No obstant això, la veritat, tampoc és que es mati treballant, però és fidel a la seva tertúlia televisiva a El Programa del verano, un cop per setmana. I si l'actualitat mana i ha d'intervenir més vegades, també ho fa, sigui al plató o a través de videotrucada des del Port de Santa Maria.

Aquesta setmana Isa ha suscitat força interès informatiu, ja que ha estat l'aniversari de la seva mare. A més, és una de les poques que té línia directa i habitual amb Anabel, la seva cosina, qui es troba  a Egipte de vacances, país que Isa va visitar fa uns mesos.

Isa li ha donat algunes recomanacions sobre què visitar i també quins són els millors llocs per fer-se fotos i posar-hi. La complicitat entre les cosines és, doncs, evident i la germana de Kiko Rivera està encantada amb això. Alhora, ha confirmat que «li consta» que no hi ha exclusiva del viatge, encara que sí que es podria tractar d'un viatge «patrocinat», segons Pepe del Real.

El dard d'Isa Pantoja a Kiko respecte a la multa

Isa Pantoja comenta els temes d'actualitat pels quals li pregunten. I la veritat, ha adquirit una desimboltura i una elegància contestant que tothom lloa. Si no vol parlar d'alguna cosa, ho diu educadament i donant la mínima opinió i tothom queda satisfet.

El tema més delicat que tenia sobre la taula és el de la seva exparella Omar Montes. I és que aquesta setmana, el de Pan Bendito l'ha feta grossa al centre de Madrid. Així mateix, Omar és un dels músics més seguits d'Espanya actualment.

Tot el que toca ho converteix en l'or de les impressionants cadenes que llueix al coll. Així, no se li va acudir res més que convocar a través de les xarxes socials els seus seguidors a la plaça de Colom de Madrid.

Fotomuntatge de dos 'stories' d'Omar Montes
Isa Pantoja li ha enviat un missatge a Kiko, davant de la multa policial a Montes | Instagram

L'objectiu era promocionar la seva nova cançó, amb la promesa de repartir samarretes amb el títol de la cançó. Doncs bé, el que va començar com una broma va congregar milers de persones a les set de la tarda al centre de Madrid.

Omar va arribar amb els seus amics i un descapotable i es va desfermar la bogeria, obligant la policia a intervenir. A més d'ordre, la policia va posar una multa al cantant, que ara haurà de pagar. «Se'm va anar de les mans», afirmava Omar.

Tot i que Isa Pantoja i Omar Montes van ser parella durant un temps, al final no van acabar gens bé i Isa no combrega amb les ganes de protagonisme del seu ex.

«Jo és que parlar de persones que de sobte se salten així les normes, ji ji, ja ja, que graciós, que si el passaport covid, que si omplo una discoteca quan feien falta les mascaretes... i després és 'no és que se li ha anat de les mans', és que això em recorda una altra persona que també se'n va de les mans i... i ja està», opinava.

Isa diu sense dir encara que s'entén perfectament que posa al mateix sac tant a Omar com al seu germà Kiko. En aquest segon cas, en referència a les duríssimes declaracions que el DJ va fer contra ella i contra la seva mare i per les quals encara avui no es parlen.

Però, per si no n'hi hagués prou, Omar i Kiko són amics i comparteixen professió. És clar que Omar és a anys llum en èxit i repercussió respecte a Kiko, que està en un dels moments més baixos de la seva carrera musical.

Primer pla d'Isa Pantoja
Isa Pantoja, l'estrella televisiva que fa ombra el seu germà | Instagram

«Jo, per riure... doncs no ric», concloïa seriosa i visiblement molesta Isa, aconseguint noves mostres d'aprovació per part dels seus companys de plató.