rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Chabelita confessa que vol un casament tradicional, a Andalusia i amb el vestit de núvia de la seva mare

La parella es va comprometre aquest dijous a 'Supervivientes'
Chabelita i Alberto Isla, la seva actual parella i pare del seu fill  | Cedida

 

Fa només uns dies que Chabelita i Alberto Isla es van comprometre i ella ja sap com vol que sigui el seu casament, així ho ha confessat en una entrevista realitzada a 'Conexión Honduras' quan encara es trobava a l'illa després d'haver-hi anat per visitar la seva parella, Alberto.

  

 

 

La filla d'Isabel Pantoja està il·lusionada i molt contenta pel que ha de vindre. Assegura que el que ella vol és que sigui un dia en família i amb amics. La parella es va comprometre el passat dijous a Honduras, quan Chabelita va anar fins allà per visitar a Alberto, actual concursant del programa.

 

Chabelita vol un casament tradicional

Després que Alberto Isla demanés matrimoni a Chabelita, ella ja pensa en el seu dia especial. La filla d'Isabel Pantoja s'imagina als seus familiars, els seus amics i amigues, les dames d'honor i sobretot, una cerimònia tradicional feta a Andalusia, la seva terra estimada. Aquests són els ingredients que hauran de formar part del seu perfecte casament.

 

Alberto Isla demana matrimoni a Isa Pantoja | Telecinco

 

Els seus principals desitjos són que el seu germà, Kiko Rivera, sigui el seu padrí, també que les persones més importants de la seva vida, com la seva mare i la seva cosina Anabel Pantoja, hi siguin presents i que les seves amigues més íntimes facin de dames d'honor.

 

Una de les confessions que Chabelita ha deixat és que li agradaria portar el vestit de núvia de la seva mare. Explica que a ella li encanta i que és el model de vestit que vol, «crec que seria molt bonic i molt emotiu», afirma.

 

Isabel Pantoja lluint el seu vestit de núvia en les seves noces amb Paquirri | Semana

 

De tot però, el que sembla tenir més clar és que ella s'ha de casar a Andalusia. «Andalusia ha estat per a mi tot. Aquí he viscut el meu amor amb Alberto, tota la meva vida realment, i m'ho imagino així», assegura la filla d'Isabel Pantoja.

 

De moment s'ha de conformar amb el casament pel ritual garífuna d'aquest diumenge a 'Supervivientes', una espècie d'enllaç simbòlic de la parella que ja va anunciar Sandra Barneda aquest diumenge, i que els haurà de servir fins que puguin realitzar el casament real.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris