Chabelita a 'El Programa de Ana Rosa'

Chabelita considera que seria una provocació anar a veure la seva àvia a l'hospital

La filla d'Isabel Pantoja, que no manté relació amb la seva àvia Ana, ha explicat perquè no ha anat a visitar-la a l'hospital on està ingressada

La preocupació per l’estat de salut de la mare d’Isabel Pantoja, Ana, ha anat augmentat aquests últims dies des que es va saber que es trobava ingressada a l’hospital. Les visites dels seus familiars no es feien esperar a causa del seu delicat estat de salut, però les càmeres van trobar a faltar a una de les persones clau del clan Pantoja: Chabelita.

 

La no visita de la més petita de la família a la seva àvia ha cridat l’atenció de tothom, així que Isa P. ha decidit explicar a ‘El Programa de Ana Rosa’ els motius pels quals no ha anat a veure a Ana, tot i que com ella mateixa ha comentat,  sí que s’ha interessat pel seu estat de salut.

 

Chabelita explica per què no ha anat a visitar la seva àvia a l'hospital

«Tal com ja sabeu, jo no tinc relació amb la meva àvia. Hi va haver una trucada per part meva a la meva mare per preguntar-li com estava la situació», va explicar per justificar que s’havia preocupat per la seva àvia, tot i que a continuació ha afirmat: «M’afecta perquè afecta a la meva cosina, al meu germà i a la meva mare», deixant palès la mala relació que manté amb la seva àvia. Preguntada pel motiu d'aquest distanciament, Chabelita ha contestat taxativament: «No ho he explicat mai, no ho explicaré ara».

 

Sobre això precisament es pronunciava la seva cosina Anabel Pantoja a ‘Sálvame’ l’altre dia, verbalitzant que Chabelita no era néta de ‘Doña Ana’, tal com ells l’anomenen, una frase que va molestar bastant a la filla d’Isabel Pantoja, que va dir: «Jo crec que és una cosa que han considerat ells des de fa molt de temps».

 

Chabelita i Isabel Pantoja
La relació entre mare i filla sembla estar més llunyana que mai | CatalunyaDiari.cat

 

Chabelita manté un conflicte obert amb la seva família, concretament amb la seva mare i el seu germà, amb qui ha protagonitzat durant les darreres setmanes molts enfrontaments. Tot i això, ha ofert el seu suport en aquest moment tan delicat a la seva família: «Jo sempre he dit que la relació amb la meva família era la meva cosina, el meu germà i la meva mare. La meva mare vull que sàpiga que compta amb mi pel que sigui. Estaré al costat de la meva mare quan torni a Cantora i espero que sigui sense càmeres».

També et pot interessar...