Chabelita considera que seria una provocació anar a veure la seva àvia a l'hospital

La filla d'Isabel Pantoja, que no manté relació amb la seva àvia Ana, ha explicat perquè no ha anat a visitar-la a l'hospital on està ingressada

Chabelita a 'El Programa de Ana Rosa'
Chabelita està passant per un moment delicat amb la seva família | Telecinco

La preocupació per l’estat de salut de la mare d’Isabel Pantoja, Ana, ha anat augmentat aquests últims dies des que es va saber que es trobava ingressada a l’hospital. Les visites dels seus familiars no es feien esperar a causa del seu delicat estat de salut, però les càmeres van trobar a faltar a una de les persones clau del clan Pantoja: Chabelita.

 

La no visita de la més petita de la família a la seva àvia ha cridat l’atenció de tothom, així que Isa P. ha decidit explicar a ‘El Programa de Ana Rosa’ els motius pels quals no ha anat a veure a Ana, tot i que com ella mateixa ha comentat, sí que s’ha interessat pel seu estat de salut.

 

Chabelita explica per què no ha anat a visitar la seva àvia a l'hospital

«Tal com ja sabeu, jo no tinc relació amb la meva àvia. Hi va haver una trucada per part meva a la meva mare per preguntar-li com estava la situació», va explicar per justificar que s’havia preocupat per la seva àvia, tot i que a continuació ha afirmat: «M’afecta perquè afecta a la meva cosina, al meu germà i a la meva mare», deixant palès la mala relació que manté amb la seva àvia. Preguntada pel motiu d'aquest distanciament, Chabelita ha contestat taxativament: «No ho he explicat mai, no ho explicaré ara».

 

Sobre això precisament es pronunciava la seva cosina Anabel Pantoja a ‘Sálvame’ l’altre dia, verbalitzant que Chabelita no era néta de ‘Doña Ana’, tal com ells l’anomenen, una frase que va molestar bastant a la filla d’Isabel Pantoja, que va dir: «Jo crec que és una cosa que han considerat ells des de fa molt de temps».

 

Chabelita i Isabel Pantoja
La relació entre mare i filla sembla estar més llunyana que mai | CatalunyaDiari.cat

 

Chabelita manté un conflicte obert amb la seva família, concretament amb la seva mare i el seu germà, amb qui ha protagonitzat durant les darreres setmanes molts enfrontaments. Tot i això, ha ofert el seu suport en aquest moment tan delicat a la seva família: «Jo sempre he dit que la relació amb la meva família era la meva cosina, el meu germà i la meva mare. La meva mare vull que sàpiga que compta amb mi pel que sigui. Estaré al costat de la meva mare quan torni a Cantora i espero que sigui sense càmeres».

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari