Chabelita critica la seva mare després de ser expulsada de 'GH VIP'

La jove va escoltar la trucada que Isabel Pantoja va fer a 'Sálvame'
Chabelita va ser la primera expulsada del 'reality' | Telecinco

 

La primera expulsada de 'GH VIP 6', Chabelita, acaba de sortir de la casa de Guadalix i ho ha fet rebent un cop molt dur. La filla d'Isabel Pantoja va poder escoltar les paraules que fa poc va dir d'ella la seva mare en la seva entrevista a plató i va voler donar la seva opinió allà mateix.  

 

«La meva mare mai m'havia dit aquestes coses a mi directament», va afirmar, afegint que ara entenia «moltes coses», entre elles la seva expulsió, i que li demanaria explicacions. 

  

«Era el meu concurs i no em mereixia això»

Amb aquestes paraules culpava indirectament a la folklòrica del seu breu pas pel programa: «Era el meu concurs i no em mereixia això». Isa Pantoja també va explicar que la trucada de la seva mare no s'havia produït en un bon moment. 

 

Chabelita va plorar durant l'entrevista posterior a la seva expulsió | Telecinco

 

Aquestes no van ser les úniques afirmacions crítiques que va dedicar a la cantant: «Ho he tingut tot a la vida, em donava tot el que desitjava, però m'ha faltat complicitat i proximitat amb la meva mare. Tinc un fill de 4 anys i li donaré tot l'amor que a mi m'ha faltat».

 

No va ser una gran nit per Chabelita, ja que a més del fet que cap membre de la seva família va anar a rebre-la, va veure com es confirmava un rumor sobre la seva parella Omar Montes que no sabem si li va fer molta gràcia. 

  

Chabelita i Omar van tenir una gran discussió

El cantant va ser molt contundent quan va recriminar a la jove el seu coqueteig dins la casa amb Asraf: «No puc quedar en ridícul davant de tota Espanya. Abans que tu està el meu orgull».   

 

Chabelita i Omar van discutir en 'GH VIP 6' | Telecinco

 

L'ex concursant del 'reality', molt enfadada, va voler contestar al seu xicot o potser antic xicot: «Que et prestis per això em sembla molt fort. Jo estic sempre al marge de la teva feina», dient també: «Em penedeixo d'haver perdut el meu temps amb tu». 

 

Davant d'aquesta possible ruptura Montes va dir ferit en el seu orgull: «Tu per estar amb mi has de tornar a néixer 20 vegades. Sigui Beyoncé, Isabel Pantoja o qui sigui». 

 

«Aniràs de cap a l'infern»

Un cop ja era a plató, i després del gran enfrontament entre tots dos, Chabelita va poder contemplar un tens cara a cara entre Omar i Asraf. Els atacs del nou concursant de 'GH VIP' van ser molt durs: «M'has fotut la xicota. Estàs molt 'pujadet' i algun dia et baixaran aquests fums». 

  

Omar i Asraf vivieron es van enfrontar dins de la casa | Telecinco

 

«Jo t'hauria respectat. Tu no m'has respectat», va continuar recriminant-li Omar a Asraf que es va defensar assegurant sobre la seva relació amb Chabelita: «No ha passat res, era un suport per mi aquí dins».  

 

La discussió entre els dos va pujar de to: «Aniràs de cap a l'infern, per a tu és un joc. Et fiques enmig d'una parella i això és de mala persona». Els ànims es van escalfar tant que Jorge Javier els va haver d'alertar que «com torneu a tenir aquesta actitud, els dos durareu molt poc a 'GH VIP'».