YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Chabelita critica la seva mare després de ser expulsada de 'GH VIP'

La jove va escoltar la trucada que Isabel Pantoja va fer a 'Sálvame'

Chabelita en su entrevista con Jorge Javier tras ser expulsada de 'GH VIP6'
Chabelita va ser la primera expulsada del 'reality' | Telecinco

La primera expulsada de 'GH VIP 6', Chabelita, acaba de sortir de la casa de Guadalix i ho ha fet rebent un cop molt dur. La filla d'Isabel Pantoja va poder escoltar les paraules que fa poc va dir d'ella la seva mare en la seva entrevista a plató i va voler donar la seva opinió allà mateix.  

«La meva mare mai m'havia dit aquestes coses a mi directament», va afirmar, afegint que ara entenia «moltes coses», entre elles la seva expulsió, i que li demanaria explicacions. 

  

«Era el meu concurs i no em mereixia això»

Amb aquestes paraules culpava indirectament a la folklòrica del seu breu pas pel programa: «Era el meu concurs i no em mereixia això». Isa Pantoja també va explicar que la trucada de la seva mare no s'havia produït en un bon moment. 

Chabelita vive su noche más dura tras su expulsión de 'GH VIP6'
Chabelita va plorar durant l'entrevista posterior a la seva expulsió | Telecinco

 

Aquestes no van ser les úniques afirmacions crítiques que va dedicar a la cantant: «Ho he tingut tot a la vida, em donava tot el que desitjava, però m'ha faltat complicitat i proximitat amb la meva mare. Tinc un fill de 4 anys i li donaré tot l'amor que a mi m'ha faltat».

No va ser una gran nit per Chabelita, ja que a més del fet que cap membre de la seva família va anar a rebre-la, va veure com es confirmava un rumor sobre la seva parella Omar Montes que no sabem si li va fer molta gràcia. 

  

Chabelita i Omar van tenir una gran discussió

El cantant va ser molt contundent quan va recriminar a la jove el seu coqueteig dins la casa amb Asraf: «No puc quedar en ridícul davant de tota Espanya. Abans que tu està el meu orgull».   

Chabelita y Omar discutiendo en 'GH VIP 6'
Chabelita i Omar van discutir en 'GH VIP 6' | Telecinco

 

L'ex concursant del 'reality', molt enfadada, va voler contestar al seu xicot o potser antic xicot: «Que et prestis per això em sembla molt fort. Jo estic sempre al marge de la teva feina», dient també: «Em penedeixo d'haver perdut el meu temps amb tu». 

Davant d'aquesta possible ruptura Montes va dir ferit en el seu orgull: «Tu per estar amb mi has de tornar a néixer 20 vegades. Sigui Beyoncé, Isabel Pantoja o qui sigui». 

«Aniràs de cap a l'infern»

Un cop ja era a plató, i després del gran enfrontament entre tots dos, Chabelita va poder contemplar un tens cara a cara entre Omar i Asraf. Els atacs del nou concursant de 'GH VIP' van ser molt durs: «M'has fotut la xicota. Estàs molt 'pujadet' i algun dia et baixaran aquests fums». 

  

Omar y Asraf vivieron una tensa discusión en la que casi llegan a las manos
Omar i Asraf vivieron es van enfrontar dins de la casa | Telecinco

 

«Jo t'hauria respectat. Tu no m'has respectat», va continuar recriminant-li Omar a Asraf que es va defensar assegurant sobre la seva relació amb Chabelita: «No ha passat res, era un suport per mi aquí dins».  

La discussió entre els dos va pujar de to: «Aniràs de cap a l'infern, per a tu és un joc. Et fiques enmig d'una parella i això és de mala persona». Els ànims es van escalfar tant que Jorge Javier els va haver d'alertar que «com torneu a tenir aquesta actitud, els dos durareu molt poc a 'GH VIP'».  


Comentaris

envia el comentari