IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Chabelita dirà adeu a la televisió a partir de gener

La filla d'Isabel Pantoja ha explicat a 'MorningGlory' que la seva intenció passa per apartar-se dels focus a partir del gener

Isabel Pantoja volverá a la casa de 'GH VIP 6' por su cumpleaños
Isa Pantoja podria deixar la televisió i, evidentment, 'GH VIP 6'  | Telecinco

Chabelita diu prou. La filla d'Isabel Pantoja ha viscut sempre envoltada de càmeres i de la parafernàlia que comporta la premsa groga. Ser filla d'una de les cantants més reconegudes del panorama estatal li ha obert moltes portes —l'any 2015 va 'debutar' a 'Supervivientes'—, tot i que ara hauria optat per prendre's un important recés. 

Segons ha explicat ella mateixa al rotatiu ‘MorningGlory’, de Mediaset, Chabelita s'estaria plantejant apartar-se del món de la televisió. Decisió on, per cert, la seva mare hi juga un paper molt impotant. I és que hauria estat aquesta mateixa qui hauria demanat a Chabelita que deixi de ser «un personatge televisiu». En aquesta línia, doncs, Chabelita admetia: «Al final la meva mare sempre ha tingut raó».     

Chabelita, l'adeu a tot un «llegat»

És el més sorpenent de tot plegat. En ser preguntada per la seva decisió, Chabelita es considera a ella mateixa una persona amb un «llegat» al món de la televisió, tot i que reconeixia: «Aquest món està molt bé... tot i que al final cansa. Tampoc puc viure tota la vida del mateix».

«Ha arribat el moment de fer alguna cosa més seriosa», comentava finalment una Chabelita, que deixava clara la seva intenció d'apartar-se temporalment dels focus. La fills de la 'Tonadillera', fins i tot, assegurava que es retiraria el mes de gener: «Faré alguna intervenció als mitjans, però no entrevistes personals. No faré res d'això perquè ja he explicat prou coses sobre la meva vida». 

Chabelita Pantoja y Omar Montes en el plató de 'GH VIP 6'
Chabelita Pantoja i Omar Montes al plató del programa de Telecinco, 'GH VIP 6' | Telecinco

 

«Sóc mare, la meva vida ha canviat»

D'aquesta manera, doncs, Chabelita va voler justificar, més enllà de les paraules de la seva mare, el seu adeu al món de la televisió. «Tinc un fill, vull estar més temps amb ell», explicava una Chabelita que, segons assegura, donarà els seus darrers passos mediàtics a finals de gener de 2019. 

  

  


Comentaris

envia el comentari