YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Chabelita, enfadada per la publicació de la foto amb la ‘La Manada’

Isa Pantoja explota contra el programa de Mediaset: «No teniu gens de respecte»

Imagen de Chabelita en 'Sálvame Deluxe'.
Imatge de Chabelita en 'Sálvame Deluxe'. | Telecinco

El tema més polèmic d'aquests últims dies és la fotografia de Chabelita amb el guàrdia civil Antonio Manuel Guerrero, un dels membres de 'La Manada' condemnats per abusar sexualment d'una menor durant les festes de Sant Fermín l'any 2016. La polèmica entorn de la filla d'Isabel Pantoja no sembla que s'acabi, ja que fa unes setmanes que només es parla d'ella i la seva relació amb Omar Montes, que té mal caràcter i un passat bastant obscur.

Per tot això, la mare d'Isa Pantoja ha acabat esclatant en veure que la seva filla surt retratada amb el guàrdia civil de 'La Manada', tot i que la imatge sigui d'uns mesos abans de l'agressió, durant la Fira d'Abril de Sevilla.

Chabelita se tomó una foto con el guardia civil de 'La Manada' en la Feria de Abril de 2016.
Chabelita es va fer una foto amb el guàrdia civil de 'La Manada' durant la Fira d'Abril de 2016. | Telecinco

 

La foto problemàtica de Chabelita amb el guàrdia civil de 'La Manada'

Tot apunta al fet que Chabelita i Antonio Manuel Guerrero es van conèixer el mateix dia en el qual es van fer la fotografia, van estar una estona parlant animadament i, fins i tot, van intercanviar els números de telèfon entre ells. A més, Isa va anar a la caseta de la Guàrdia Civil convidada pel membre de 'La Manada'.

Ara per ara, la imatge no només ha alterat els ànims a les xarxes socials, on hi ha centenars de comentaris parlant-ne, sinó que també ha provocat molta angoixa als membres de la família de Chabelita. Sobretot a la seva mare, que just uns minuts després que esclatés la notícia, se la va veure sortint de Cantora plorant i dient «és la teva vida, és la teva vida».

A més a més, des del programa de Telecinco 'Sálvame' van explicar que «Isabel Pantoja diu que es penedeix d'alguna cosa que té a veure amb la seva filla» i considera que «tot el que s'està dient als platós i la imatge de la seva filla li està robant la vida».

Chabelita ho deixa tot molt clar a les xarxes socials.

«Sou el pitjor. No teniu gens de respecte», va acabar relatant una Chebelita, que va revelar: «El que volen és que els doni informació i no sortirà cap paraula meva».

Reacción de Chabelita en 'Instagram Stories' sobre la foto con Guerrero de 'La Manada'
La reacció de Chabelita a la fotografia amb un membre de 'La Manada' | Catalunya Diari

 


Comentaris

envia el comentari