Chabelita s’enfonsa per l’absència de la seva mare durant el seu debut musical

La filla d’Isabel Pantoja, coneguda amb el nom artístic ‘Isa P’, va desfer-se en un mar de llàgrimes durant el seu debut musical mentre la seva mare assistia a 'GH VIP 7'

Chabelita s'enfonsa en un mar de llàgrimes per l'absència de la seva mare
Chabelita s'enfonsa en un mar de llàgrimes per l'absència de la seva mare | GTRES

Durant els darrers mesos Isabel Pantoja i la seva família estan protagonitzant discussions i polèmiques que criden l’atenció dels mitjans de comunicació. El debut d’Isa P (el nom artístic de Chabelita) com a cantant ha donat molt per parlar, i sembla que la seva família no està sent molt atenta amb la seva nova trajectòria professional. De fet, mentre la jove presentava el seu primer single en una discoteca de Madrid, el seu germà i la seva mare assistien a ‘GH VIP 7’ per fer arribar el seu suport a Anabel Pantoja.

Chabelita no rep el suport de la seva mare i el seu germà

Sent una de les nits més especials per a Isa P, com és el seu debut musical, l’esdeveniment va resultar ser una decepció familiar per a la cantant. La ‘tonadillera’, que s’esperava que arribés en algun moment, no va deixar-se veure en la sala on la seva filla estava actuant. No només això, sinó que Chabelita tampoc va poder complir el desig de veure el seu germà, qui no va opinar gaire positivament sobre el primer tema musical que estava presentant.

Tot i això, Isa P va armar-se de valor i va sortir a l’escenari per cantar ‘Ahora estoy mejor’, el seu single que ja és tot un èxit a YouTube. A més a més, va voler dedicar unes paraules als seus seguidors: «Em fa moltíssima il·lusió que estigueu aquí». Va donar les gràcies també als seus amics i a la seva parella, Asraf, els quals no se separen del seu costat.

Les ballarines van acompanyar la cantant a un lloc apartat de les càmeres
Les ballarines van acompanyar la cantant a un lloc apartat de les càmeres | GTRES

 

Encara que va fer l’impossible per no deixar-se afectar, el cert és que Chabelita va enfonsar-se en parlar dels seus familiars, referint-se a ells com «els que no han vingut». La respiració se li va accelerar, la seva veu va començar a tremolar i va haver d’abandonar l’escenari en companyia de les ballarines, les quals van conduir-la a un lloc on no hi hagués presència de càmeres.

La decepció, però, va ser encara més gran quan Isabel Pantoja i Kiko Rivera van aparèixer per recolzar Anabel Pantoja davant la possibilitat de ser expulsada de ‘GH VIP 7’. El més humiliant van ser les paraules de la ‘tonadillera’ a la seva neboda, descrivint-la com «una Pantoja de cap a peus» i «una filla gran».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari