Chabelita i Isa Pantoja s'enfronten el dia de l'aniversari de la cantant

Chabelita s’enfronta a Isabel Pantoja el dia del seu aniversari

La ‘tonadillera’ va decidir celebrar el seu aniversari en una festa en la qual estaven convidats Asraf Beno, l’actual xicot de Chabelita, i Omar Montes, la seva exparella

La celebració de l’aniversari d’Isabel Pantoja no ha anat com s'esperava. De fet, la cantant havia anunciat que reuniria els seus amics en dos grups, un a Cantora i un altre a Madrid,  però sembla que en el darrer moment va preferir reunir-los a tots sota el mateix sostre.

Unir la llista de convidats no ha estat una tasca fàcil, ja que la bona relació entre Isabel Pantoja i Omar Montes, exparella de Chabelita, feia témer que aquest acudís a la festa d’aniversari. De fet, la filla de la ‘tonadillera’ va demanar que aquest no acudís per respecte a ella i al seu xicot, Asraf.  Tot i això, l’exconcursant de ‘Supervivientes’ es va decantar per una opció més pràctica i va agrupar a tots els convidats en una mateixa celebració.

L’enuig d’Isa Pantoja

La raó principal per la qual la cantant volia dur a terme dues festes per separat era perquè el seu fill no podia passar el dia de l’aniversari amb ella per motius laborals. És per això que la celebració amb els seus familiars i amics més propers anava a realitzar-se el dia 1 d’agost. Un altre aspecte que cal tenir en compte és que la separació de convidats en dos grups evitava que Isa Pantoja, acompanyada d’Asraf, coincidís amb Omar Montes.

Isa Pantoja arribant a la finca de Cantora
Isa Pantoja arribant a la finca de Cantora | TELECINCO

 

No obstant això, Isabel Pantoja va optar per organitzar i celebrar una única festa a la seva casa de Cantora el passat dijous. La seva filla, davant d’aquest canvi de plans, no va poder evitar enfadar-se en arribar a la finca de la seva mare. L’enfrontament entre la cantant i la seva filla era d’esperar, ja que Asraf  era de camí des de Madrid per unir-se a la celebració d’aniversari de la seva sogra.

El que va fer sospitar a Isa que la seva mare no havia complert la promesa de la divisió de convidats, va ser que a l’entrada de Cantora estaven aparcats autobusos plens de fans que esperaven a l’entrada de la casa.  Després de discutir mare i filla, Isa i la seva parella van marxar per agafar un AVE amb la intenció de no tornar.

Autobusos i cotxes esperant a l'entrada de Cantora
Autobusos i cotxes esperant a l'entrada de Cantora | TELECINCO

 

Més endavant, Chabelita va tornar a aparèixer a les portes de Cantora aclarint que s’havia absentat per buscar un regal per a la seva mare. En aquest moment, Omar Montes era darrere del cotxe d’Isa Pantoja, i es disposava a aparcar a la finca.  No hi ha cap mena de dubte que aquest amarg esdeveniment ha empitjorat la relació que manté la ‘tonadillera’ amb la seva filla, i s’ha pogut veure amb més claredat que mai que la cantant prioritza els seus desitjos davant dels de Chabelita.

Omar Montes arriba a la festa d'aniversari d'Isabel Pantoja
Omar Montes arribant a la festa d'aniversari d'Isabel Pantoja | TELECINCO

 

També pots llegir...