IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Chabelita envia un missatge d'agraïment a Isabel Pantoja

Chabelita ha volgut publicar a Twitter un missatge afectuós cap a la seva mare després del retrobament entre ambdues, que va tenir lloc amb motiu de l'aniversari d'Albertito

Chabelita Pantoja, filla d'Isabel Pantoja
Chabelita Pantoja, filla d'Isabel Pantoja | TELECINCO

La cantant Isabel Pantoja i la seva filla Chabelita no mantenen la típica relació familiar mare-filla, ja que la seva, és una relació una mica conflictiva. Si durant un temps van estar enfrontades i sense mantenir el contacte, la cosa va millorar quan Isa Pantoja va entrar al concurs ‘GH VIP 6’ i la seva mare va voler sortir en defensa d’ella a través d'una trucada telefònica que fa fer història.

 

Tot i això, sembla que la seva relació no és del tot fluida, ja que portaven almenys dos mesos sense veure’s fins fa poc, que van coincidir durant l’aniversari del fill de Chabelita, Albertito. Després d’aquest retrobament i, tot i que a penes mantenen el contacte, Chabelita li ha volgut dedicar unes tendres paraules a la seva mare.

 

L'agraïment de Chabelita

Isa Pantoja, molt fan de Twitter, la seva xarxa social de capçalera, ha publicat una nota d’agraïment molt tendra dirigida a la seva mare: «Gràcies mare per preocupar-te per nosaltres i ser-hi». 

El missatge però, és poc probable que arribi a oïdes de la seva mare, ja que aquesta no disposa de xarxes socials, així que no el podrà veure.

 

La premsa rosa va darrere d’elles tot el que pot per descobrir quina mena de relació les uneix, ja que encara és un misteri per tots els mitjans. Tot i que sembla que de tant en tant es llancen missatges afectuosos, la realitat és que coincideixen molt poc i això va pensar que la seva relació no és tan fluida com el que volen vendre.

 

Isabel Pantoja i Chabelita en una de les seves poques aparicions públiques
Isabel Pantoja i Chabelita en una de les seves poques aparicions públiques | 20 Minutos

 

Una relació amb alts i baixos

La relació entre ambdues, fa molts anys que es troba en continus estira-i-arronses; des que Chabelita es quedés embarassada d’Alberto Isla i marxés a viure amb ell, la relació entre ella i la ‘tonadillera’ es va ressentir molt, i a això cal afegir les anades i vingudes de Chabelita, amb les seves corresponents polèmiques a platós de televisió, entrevistes, esbroncades, festes, etc. Tot plegat no ha fet que la seva relació es refaci.

Tot i això, l’entrada de Chabelita a ‘GH VIP’, va fer que Isabel Pantoja concedís una entrevista telefònica a ‘Sálvame’ on explicava la relació que mantenia amb la seva filla. En sortir Chabelita del concurs i en saber el que havia dit la seva mare, es va produir un apropament entre elles. El que no sabem és si els continus escàndols amorosos en què es troba immersa Chabelita tornaran a afectar i deteriorar la seva relació.

 

Comentaris

envia el comentari