Chabelita assegura que va veure l'esperit de Paquirri a Cantora

Aramis Fuster li va preguntar a Chabelita si la seva mare, Isabel Pantoja, creu en el més enllà
Isa Pantoja a 'GH VIP' amb una samarreta dedicada a la seva mare  | Telecinco

 

Chabelita ha parlat a 'Gran Hermano VIP' d'un dels episodis més esborronadors de la seva vida, la filla d'Isabel Pantoja ha explicat que va veure l'esperit de Paquirri a la seva casa, a Cantora.

 

«Quan tenia 3 anys, a Cantora, jo vaig anar a l'habitació de Paco on mai ha entrat ningú, només entra la meva mare. I una amiga de la meva mare em va dir que què em passava perquè jo mirava a la paret i reia. La meva mare va escoltar un crit i li va preguntar a la seva amiga que què passava», deia Chabelita.

 

Així, continuava explicant a Aramis i Miriam l'estrany succés: «Ella li va dir que jo estava dient que havia vist a Paco. La meva mare va venir i em va preguntar que què havia vist, i jo li deia que al papa. Llavors, vaig portar-la a l'entrada, on hi ha un quadre enorme de Paco, i li vaig dir que l'havia vist a ell. Des d'aquell dia la meva mare no ha tornat a entrar a aquella habitació».

 

D'aquesta forma Chabelita feia unes declaracions que deixaven de pedra a tothom. De fet, a plató Jorge Javier Vazquez no podia creure la història que acabava d'explicar la concursant del programa, tampoc que ho pogués recordar quan va passar-li només amb tres anys.

 

Aramis Fuster pregunta pel més enllà

Tota aquesta història era explicada per Isa Pantoja després que Aramis Fuster, també concursant del programa, preguntés a la jove si la seva mare, Isabel Pantoja, creia en les coses que ella feia.

 

Chabelita va afirmar que la seva mare creia abans en el més enllà però que es va allunyar de tot el món de l'esoterisme quan una persona va llegir la seva mà i va encertar tot sobre la seva vida. «Li va dir que tindria dos fills, que es casaria amb un torer, que tindria una vida molt tràgica i que el seu marit moriria en un cotxe».

 

Asraf, la millor companyia de Chabelita

Encara que Chabelita ha passat uns dies difícils a la casa de Guadalix recordant a Omar, qui suposadament és la seva actual parella, la filla d'Isabel Pantoja ha trobat una persona especial al concurs que fa que els seus dies siguin millors. Es tracta d'Asraf, amb qui ha demostrat tenir un feeling especial, tots dos estan molt units i qui sap si finalment ell acabarà substituint el lloc d'Omar al cor de la jove.

 

Chabelita en una entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco