Chabelita explica com es troba després de la seva ruptura amb Omar

La filla d'Isabel Pantoja ha reflexionat sobre la fi de les relacions en el seu compte d'Instagram

Chabeli Pantoja a Telecinco
Imatge d'arxiu d'Isa Pantoja | Telecinco

Chabelita va rebre un cop molt dur, quan va ser expulsada pel públic de 'GH VIP 6' la setmana passada. En molt pocs minuts, va haver d'assumir la sortida d'un concurs en el qual li feia molta il·lusió participar, una ruptura sentimental en directe, a més d'escoltar les paraules de la seva mare. La filla d'Isabel Pantoja ho està passant malament, o almenys això es pot intuir si llegim la publicació que ha compartit amb els seus seguidors. 

Amb unes paraules al seu compte d'Instagram ha estat la manera escollida per la jove per reflexionar sobre la ruptura amb la seva parella Omar Montes, el qual finalment va confirmar els rumors i es va convertir en nou concursant del 'reality' de Telecinco. 

El missatge de Chabelita

Després de parlar sobre la seva mare en el plató de 'GH VIP', ha estat a les seves xarxes socials on Isa ha explicat així com se sent després de la fi de la seva relació: «Què passa quan acabem aquesta relació? Com ho fem per superar aquest moment? Hi ha una recepta màgica per superar la fi? Tinc una mala notícia, si et protesta el cor, no preguntis a la farmàcia si tenen pastilles per no somiar, no venen pastilles per aquest tipus de dolor i no hi ha cap fórmula per evitar-lo». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué pasa cuando terminamos esa relación? ¿Cómo hacemos para superar ese momento? ¿hay una receta mágica para superar el fin? Les tengo una mala noticia, si te protesta el corazón, no puedes preguntar en la farmacia "¿tienen pastillas para no soñar?".... no venden píldora alguna para evitar este tipo de dolor y mucho menos hay formula alguna para evitarlo. La mejor manera de matar a alguien en tu corazón es dejarlo morir lentamente en tu mente, sin nombrarlo, sin llamarle, sin escribirle, sin buscarle... Que muera poco a poco, en agonía lenta para que no reviva, si lo dejas morir abruptamente, revivirá a cada instante. . Siéntelo, llóralo, súfrelo... pero no eternamente.

Una publicación compartida de ISA P A N T O J A (@isapantojam) el

A més d'aquestes paraules, Chabelita ha penjat també una fotografia seva i també la següent reflexió: La millor manera de matar algú en el teu cor és deixar-lo morir lentament en la teva ment sense nomenar-lo, trucar-lo, escriure'l, buscar-lo... que mori de mica en mica, en una agonia lenta perquè no revisqui, si el deixés morir de sobte, reviurà en cada instant. Sent-lo, plora'l, pateix-lo... però no eternament.   

Omar i Techi, la nova parella de 'GH VIP 

Mentre ella comparteix públicament el seu dolor, la seva exparella Omar Montes està gaudint d'allò més en la seva estada en la casa de Guadalix. No va trigar massa temps a començar una nova 'relació especial' amb, la que va ser amiga dins del concurs de Chabelita, Techi. 

Omar y Techi, juntos en la cama
Omar i Techi, dormint en el mateix llit | Telecinco

 

Els seus companys ja han confirmat que hi ha hagut alguna cosa més que petons entre tots dos. «Els moviments ja són bèsties», va dir Makoke sobre els dos joves mentre veia moviment sota un matalàs i escoltava sospirs i gemecs. 


Comentaris

envia el comentari