rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chabelita explica com es troba després de la seva ruptura amb Omar

La filla d'Isabel Pantoja ha reflexionat sobre la fi de les relacions en el seu compte d'Instagram
Imatge d'arxiu d'Isa Pantoja | Telecinco

 

Chabelita va rebre un cop molt dur, quan va ser expulsada pel públic de 'GH VIP 6' la setmana passada. En molt pocs minuts, va haver d'assumir la sortida d'un concurs en el qual li feia molta il·lusió participar, una ruptura sentimental en directe, a més d'escoltar les paraules de la seva mare. La filla d'Isabel Pantoja ho està passant malament, o almenys això es pot intuir si llegim la publicació que ha compartit amb els seus seguidors. 

 

Amb unes paraules al seu compte d'Instagram ha estat la manera escollida per la jove per reflexionar sobre la ruptura amb la seva parella Omar Montes, el qual finalment va confirmar els rumors i es va convertir en nou concursant del 'reality' de Telecinco. 

 

El missatge de Chabelita

Després de parlar sobre la seva mare en el plató de 'GH VIP', ha estat a les seves xarxes socials on Isa ha explicat així com se sent després de la fi de la seva relació: «Què passa quan acabem aquesta relació? Com ho fem per superar aquest moment? Hi ha una recepta màgica per superar la fi? Tinc una mala notícia, si et protesta el cor, no preguntis a la farmàcia si tenen pastilles per no somiar, no venen pastilles per aquest tipus de dolor i no hi ha cap fórmula per evitar-lo». 

 

 

 

A més d'aquestes paraules, Chabelita ha penjat també una fotografia seva i també la següent reflexió: La millor manera de matar algú en el teu cor és deixar-lo morir lentament en la teva ment sense nomenar-lo, trucar-lo, escriure'l, buscar-lo... que mori de mica en mica, en una agonia lenta perquè no revisqui, si el deixés morir de sobte, reviurà en cada instant. Sent-lo, plora'l, pateix-lo... però no eternament.   

 

 

Omar i Techi, la nova parella de 'GH VIP 

Mentre ella comparteix públicament el seu dolor, la seva exparella Omar Montes està gaudint d'allò més en la seva estada en la casa de Guadalix. No va trigar massa temps a començar una nova 'relació especial' amb, la que va ser amiga dins del concurs de Chabelita, Techi. 

 

Omar i Techi, dormint en el mateix llit | Telecinco

 

Els seus companys ja han confirmat que hi ha hagut alguna cosa més que petons entre tots dos. «Els moviments ja són bèsties», va dir Makoke sobre els dos joves mentre veia moviment sota un matalàs i escoltava sospirs i gemecs. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris