ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

Chabelita, ingressada a urgències a la seva arribada de Nova York

La filla d'Isabel Pantoja patia forts dolors abdominals
 
Chabelita i la seva parella, Alberto Isla durant el seu viatge a Nova York | Cedida

 

La filla d'Isabel Pantoja, Chabelita, va haver de ser ingressada d'urgència en un centre mèdic, després de patir forts dolors abdominals, una vegada havia tornat del viatge a Nova York que va fer amb el seu nuvi i pare del seu fill, Alberto Isla. Només arribar, com ha avançat 'Informalia', la germana de Kiko Rivera va començar a sentir aquests dolors que van venir acompanyats d'un sagnat, motiu pel qual va acabar a l'hospital.

La petita dels Pantoja tenia moltes molèsties a l'estómac, per la qual cosa va arribar a pensar que es podria haver quedat embarassada. Després d'una profunda revisió, els metges van descartar aquesta possibilitat. Així doncs, de moment, la parella no li donarà un germanet al seu fill, Alberto.

 

Després de la visita a urgències, Chabelita va compartir en el seu compte d'Instagram una imatge de la pastilla que li havien receptat els metges per pal·liar un dolor que finalment no sembla ser tan greu. A més va aprofitar per presumir del ben cuidada que la té el seu nuvi, Alberto Isla.

 

Imatge que va publicar la Chabelita | Instagram

Una nova oportunitat a l'amor

La parella, que durant anys s'havia mantingut separada, va donar-se una segona oportunitat el passat mes de setembre, després que la filla d'Isabel Pantoja posés fi al seu matrimoni amb Alejandro Albalá. Isa i Alberto sempre havien mantingut una bona relació pel bé del seu fill en comú. De moment no han tornat a viure junts però Isla passa llargs períodes a la casa que ella té a Madrid.

Comentaris